La universitat de Kastamonu contractarà personal acadèmic

La universitat de Kastamonu contractarà personal acadèmic
La universitat de Kastamonu contractarà personal acadèmic

Rectorat de la Universitat de Kastamonu; D’acord amb el que estableix la Llei 657 sobre funcionaris, la 2547 Llei d’educació superior i el Reglament de promoció i nomenament del personal acadèmic i els Principis de promoció i nomenament del personal acadèmic de la Universitat *, els professors de la 23 seran contractats d’acord amb el que estableix Han de complir els requisits puntuals especificats a:

Documents sol·licitats en sol·licitud:
1. Sol·licitud del candidat, incloent la unitat, departament, departament / programa, titulació de personal, explicacions i dades de contacte (adreça de correspondència, número de telèfon i adreça de correu electrònic) **

2. CV (format YÖKSİS)

3. 2 fotos

4. Fotocòpia del DNI

5. Documents en llengua estrangera

6. Document d'estat militar per a sol·licitants masculins (s'accepten documents de govern electrònic amb codi QR).

7. Llicenciatura, màster, doctorat, experiència o competència en art, documents de professió associada (s’accepten còpies certificades o documents d’administració electrònica).

8. Formulari de declaració de personal acadèmic **

9. Candidats que sol·liciten el membre del professorat del doctorat / document d’expertesa (El document que demostra que l’equivalència ha estat aprovat per la Presidència de la Junta Interuniversitària per a aquells que han rebut el doctorat de l’estranger.)

10. Els professors amb el títol de professor i professor associat no poden sol·licitar-se a les posicions amb títols inferiors als títols que tenen. Els candidats que sol·licitin professors i professors associats seran empleats de forma permanent.

11. Formulari de sol·licitud i promoció acadèmica de la universitat Kastamonu **

12. Fitxer i CD d’estudi científic [Llista de publicacions i publicacions d’acord amb el format especificat en el formulari de sol·licitud de promoció i nomenament acadèmic de la nostra universitat, actes nacionals i internacionals de congressos i conferències, tràmits relacionats amb publicacions, activitats d’educació i formació, doctorat i màster supervisat. estudis (expertesa científica) i altres fitxers d'informació i CD (nombre de fitxers i CD a lliurar: fitxers 1 per a professors i CD 6, fitxers 1 per a professors associats i membres de professors de doctorat i CD 4.)

13. Document de servei (es demana als que actualment treballen en una altra institució pública i als que han deixat qualsevol institució pública. S'accepten documents amb codi QR de l'administració electrònica.)

14. Document d’èxit Examen oral de professorat associat a Başarı için (Per a aquells que no sol·liciten, es farà un examen.)

Els candidats de professors i professores associats haurien de sol·licitar-se al Departament de Personal de la Universitat i els candidats a membres del professorat de doctorat haurien de sol·licitar-los a les unitats relacionades personalment dins de 15 (quinze) dies des de la data de publicació. Es consideraran nul·les les sol·licituds amb documents incomplets, no presentats dins del termini, realitzats per correu i que es considerin incompatibles amb les condicions especials de l'anunci.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Instruccions dirigint-se a
disponible des de baix

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr disponible a.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar