La Universitat de Zonguldak Bülent Ecevit contractarà personal acadèmic

La universitat de zonguldak bulent ecevit contractarà personal acadèmic
La universitat de zonguldak bulent ecevit contractarà personal acadèmic

La Universitat de Zonguldak Bülent Ecevit contractarà personal acadèmic; S’aplicarà el Reglament sobre els procediments i els principis relatius als exàmens centrals i als exàmens d’entrada a cites al personal de la facultat que no sigui el personal acadèmic publicat al Butlletí Oficial amb data 09.11.2018 i 03.10.2019 per a sol·licituds i nomenaments que s’hauran de fer al personal acadèmic anunciat per la Universitat Zonguldak Bülent Ecevit.

PROGRAMA D'EXAMEN
Data d’inici de l’anunci: 05.12.2019
Data límit de sol·licitud: 19.12.2019
Data d'avís de resultats de l'avaluació prèvia: 25.12.2019
Data d’examen d’entrada: 30.12.2019
Descripció del resultat Data: 07.01.2020

El termini de sol·licitud és de 15 dies des de la data de publicació de l’anunci.

D’acord amb les condicions generals i especials de la sol·licitud, els sol·licitants que sol·liciten el professorat han d’adjuntar els següents documents a les peticions que s’han de presentar a la degana o a l’Escola d’Educació Superior;

1: Petició

2: Fotocòpia de la targeta d’identitat,

3: Fotocòpia dels certificats de llicenciatura, màster i doctorat o sortida del govern electrònic (cal aprovar l'equivalència dels diplomes rebuts a l'estranger).

4: Fotocòpies de transcripció, màster i doctorat,

5: Fotocòpia del certificat de llengua estrangera

6: una foto,

7: reprèn,

8: Certificat d’examen central (ALES),

9: certificat de registre judicial (més recent 1 (un) mensual)

10: un document que indica que el servei militar està desmobilitzat, suspès o exempt de candidats masculins,

11: certificat de servei / experiència aprovat,

12: Formulari de sol·licitud (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html adreça).

- Les sol·licituds s’han de fer de forma personalitzada o per correu.

- No s’acceptaran retards en la publicació o no s’acceptaran sol·licituds si falta algun dels documents anteriors.

- Adreça d’internet on es donaran a conèixer els resultats: http://w3.beun.edu.tr

- 1 (una) persona no pot sol·licitar a més d’un personal alhora. S’anul·len totes les sol·licituds de candidats que s’apliquen a més d’un personal.

- Aquells que es trobin que hagin fet declaracions falses als documents requerits es consideraran nuls i no seran designats. Tot i que siguin designats, seran cancel·lats i no podran exigir cap dret.

- La nostra universitat es reserva el dret a fer canvis en el calendari d’exàmens i a cancel·lar cada fase de la convocatòria. Es notifiquen tots els anuncis realitzats al lloc web de la universitat. No es farà cap notificació per escrit a les persones.

CONDICIONS GENERALS
(1) En els nomenaments a personal acadèmic inclosos en l'àmbit d'aplicació del present Reglament;

a) Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei 48 de funcionaris públics,

b) Una puntuació mínima de 70 de l’ALES, una puntuació mínima de 50 de l’examen d’idiomes estrangers central acceptat pel Consell d’Educació Superior o una puntuació equivalent d’un examen equivalent. La puntuació ALES es considera 70 a les etapes d'avaluació i avaluació final dels que desitgin beneficiar-se de l'exempció d'examen central.

(2) Amb la decisió del Senat, els instituts universitaris i d’alta tecnologia poden determinar una puntuació per sobre de les preses d’ALES i de puntuació de llengües estrangeres definides en aquest Reglament, excepte el professorat dels camps d’especialització determinat pel Consell d’Educació Superior de les escoles professionals.

(3) S'utilitza en el càlcul de la titulació de pregrau en les etapes d'avaluació i avaluació final
L’equivalència dels sistemes de qualificació 4 i 5 al sistema de qualificació 100 està determinada per la decisió del Consell d’Educació Superior. L’equivalència dels altres sistemes de qualificació al sistema de qualificació 100 està determinada pels senats d’institucions d’ensenyament superior.

(4) Els candidats, en l’idioma de l’educació i els programes de formació del professorat en les cites que s’han de fer al professorat del programa; En les cites que s’ha d’adoptar al professorat d’acord amb l’apartat (i) del primer paràgraf (i) de la Llei d’educació superior numerada 4 amb data 11 / 1981 / 2547; En les relacions internacionals i les cites d’institucions d’ensenyament superior, l’instructor que s’ha d’emprar a les unitats aplicades d’idioma estranger ha d’obtenir almenys una puntuació 5 de l’examen d’idiomes estrangers central acceptat pel Consell d’Educació Superior o una puntuació equivalent d’un examen que s’accepta com a equivalent.

En les sol·licituds del graduat no titulat al professorat; S’aplicaran les disposicions del Reglament de Dair sobre la modificació del Reglament sobre els procediments i els principis relatius als exàmens centrals i als exàmens d’entrada que s’ha d’aplicar al personal que no sigui el personal acadèmic Açık publicat al Butlletí Oficial de la 03.10.2019.

CONDICIONS ESPECIALS
(1) Els que seran designats als camps d’especialització determinats pel Consell d’Educació Superior dels col·legis professionals han de tenir un màster o tenir almenys dos anys d’experiència en el camp sempre que es graduin i acreditin.

EXEMPCIONS
(1) No es requereix un examen d’examen central per a aquells que hagin completat el seu doctorat o expertesa en medicina, odontologia, farmàcia i veterinària o domini en arts, que seran assignats a les àrees d’especialització de les escoles professionals que determini el Consell d’Ensenyament Superior, i que hagin treballat o treballat en el personal acadèmic d’institucions d’ensenyament superior.

(2) Els col·legis professionals es faran al professorat, tret del professorat de l’article 6, quart paràgraf, d’aquest Reglament.
El requisit de llengua estrangera no és obligatori per a les aplicacions

DEPARTAMENT És instructor. YDS O VALOR IGUAL DESCRIPCIÓ
ESCOLA VOCACIONAL ÇAYCUMA
GESTIÓ DEL TRANSPORT D'AIRE CIVIL 1 Per obtenir la graduació del Departament de Gestió de l'Aviació Civil o del Departament de Gestió de l'Aviació. Tenir un màster en àmbits relacionats
RECTOR
1 50 Enginyeria Informàtica i Programari, Enginyeria en Informàtica, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Informàtica i Informàtica, Enginyeria de Sistemes d’Informació, Enginyeria Informàtica i Enginyeria de Programari, Enginyeria Electrònica, Enginyeria Elèctrica-Electrònica, Enginyeria de Comunicació Electrònica, Educació Informàtica, Educació Informàtica i Tecnologia Instructiva Per graduar-se d’un dels programes de grau i tenir almenys un màster en l’àmbit relacionat.
1 50 Ser graduat en llengua i literatura turques o en ensenyament d’idiomes turcs i tenir un màster en àmbits relacionats (Centre d’ensenyament turc (TÖMER)).
ESCOLA VOCACIONAL DE ALIMENTACIÓ I AGRICULTURA ÇAYCUMA
TECNOLOGIA DE LABORATORI 1 Graduat al Departament de Biologia. Llicenciat en Biologia Molecular o Biologia Molecular i Genètica i Doctorat en Biologia Molecular i Genètica. Certificar que els cursos de Bioquímica i Fisiologia tenen experiència en aplicacions de laboratori i que es formen en bones pràctiques de laboratori, competència en laboratoris d’experiment i calibració.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar