Seminari per primera vegada al personal de neteja de metro d'Ankara

Personal de neteja de metro ankara per primer cop a seminari de desenvolupament personal
Personal de neteja de metro ankara per primer cop a seminari de desenvolupament personal

Municipalitat Metropolitana Direcció General de Cooperació EGO amb la Unió de Municipis de l'estació de metro Turquia ANKARAY i neteja personal que treballa per primera vegada en el seminari "Desenvolupament Personal" es dóna.

El Departament de Millora i Desenvolupament Corporatiu de la Direcció General d'EGO, el Departament de Sistemes Ferroviaris i el Departament de Recursos Humans i Educació van iniciar el seminari; Comunicació efectiva, control d’estrès i ràbia i cortesia.

EDUCACIÓ DIFERENT

Membre de la Facultat de la Universitat de Hacettepe El Dr. La formació a càrrec de Gülgün Karahalil al Centre d’operacions i manteniment de metro de la Direcció General d’EGO marca la diferència amb les obres de teatre i concerts de música dels artistes dels teatres de Başkent.

Assoc. El Dr. Karahalil va dir: Ama L'objectiu d'aquest seminari és que els empleats siguin feliços. Donem suport als nostres entrenaments amb les paròdies del grup de teatre. Fora del teatre, la música és una mica de relaxació amb el personal que veiem que estan molt contents de veure que són valorats. "

LA SATISFACCIÓ DEL PERSONAL es mesura

El Metropolitan Municipality, que continua amb les seves activitats de formació permanent per tal de proporcionar un servei de millor qualitat als ciutadans de la capital, dóna importància a la satisfacció del personal.

La satisfacció del personal es mesura mitjançant un qüestionari després de formació sobre com afrontar l'estrès, així com reforçar el desenvolupament personal i la comunicació efectiva del personal de neteja. La formació tindrà un total de 515 persones amb discapacitat.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar