Projecte de ferrocarril del Mar Negre

Projecte de ferrocarril de la mar negra
Projecte de ferrocarril de la mar negra

L’Escola de Ciències Socials Urdu va preparar un projecte de ferrocarril del mar negre (KADEP) per presentar els estudiants a TUBITAK.
La professora de la professora Deniz Demirkan, consellera del projecte de secundària de ciències socials, estudiants del projecte Enes Celik, Kemal Sener i Mehmet Eren Aksu van assistir a la visita.

Els estudiants que van explicar el projecte; “És un projecte ferroviari elaborat en el marc de KADEP (Projecte Ferrocarril del Mar Negre) elaborat pels estudiants de l’Orient de Ciències Socials de l’Hora en el marc d’un projecte de desenvolupament sostenible per al desenvolupament, el benestar i l’ocupació de la regió del Mar Negre. El nostre projecte està estretament relacionat amb totes les províncies del Mar Negre entre Istanbul i Artvin i serà la principal espurna en el desenvolupament d’aquestes províncies. Dins d'aquest projecte, els ferrocarrils són de dos tipus i seran ungüents per a aquestes penes del Mar Negre en el transport de passatgers i mercaderies. A la llum de les investigacions i articles científics, s'ha determinat que el cost de construcció de la carretera 1 km és de 8.19 Milions de dòlars / km i el cost de trens d'alta velocitat de 1 km és de 4.53 Milions de dòlars per km. A més, el cost anual de manteniment rutinari de la carretera 1 km es va determinar com 65.514 TL i el cost anual de rutina del ferrocarril estatal de 1 km va ser de 13.703 TL a preus unitaris anuals. Com a resultat, es va trobar que els ferrocarrils eren tres vegades més costosos que les autopistes. El Projecte del Ferrocarril del Mar Negre tant contribuirà positivament en termes d’exportació com d’entrada i producció de productes a totes les províncies de la regió del Mar Negre basant-se en les investigacions anteriors i també servirà com a expressió del Mar Negre ja que transportarà passatgers. En aquest sentit, vam sol·licitar la Cambra de Comerç i Indústria de Ordu per obtenir informació sobre el projecte de ferrocarril de la regió del mar negre. Agraïm a Şükrü Köksal, el secretari general de la Cambra de comerç i indústria de Ordu, i a la Cambra d’Indústria i Comerç davant seu. (Esdeveniment de l'exèrcit)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar