Open Auto Market a Manisa Old Garage

S’establirà un mercat d’autobús obert a l’antic garatge de Manisa
S’establirà un mercat d’autobús obert a l’antic garatge de Manisa

S’establirà un mercat d’autobús obert a l’antiga plaça de Manisa; MANULAŞ, filial del Municipi Metropolità de Manisa, va declarar que el Garatge Antic s'establirà els diumenges entre les hores 08.00-17.00.

En la declaració de MANULAŞ sobre el mercat obert d'automòbils que s'establirà a Eski Garaj, el mercat de Manisa Old Garage Open Auto amb capacitat de vehicles 500 estarà obert entre les hores 08.00-17.00 els diumenges. No hi haurà quota d’entrada per a vehicles i vehicles comercials a les primeres setmanes i es cobrarà una quota simbòlica a les setmanes següents. Manisa Old Garage Open Market Auto MANULAŞ A.Ş., filial de Manisa Metropolitan Municipality. serà operat per. "

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar