Serveis que faciliten la vida des TCDD

Contacta directament amb Ali
Contacta directament amb Ali

L'article del director general de TCDD, Ali İhsan Uygun, titulat ler Services Making Life Life Easy From From TCDD Ra, va ser publicat al número de desembre de la revista Raillife.

TERCERES OBRES DE TCDD GENERAL MANYER UYGUN

Per a TCDD, deixem enrere un any més en què hem completat treballs força intensos, actius i orgullosos. Els importants projectes nacionals i internacionals que vam llançar a 2019 seran coneguts com a fites importants per convertir la nostra organització en una marca mundial.

Mentre planifiquem el nostre futur, ens centrem en activitats d’R + D i ens esforcem per produir el millor per als nostres ferrocarrils amb enfocaments innovadors. L’ús dels recursos nacionals en aquest procés és imprescindible.

Direcció de Gestió del Centre de Recerca i Tecnologia Ferroviària (DATEM), Kardemir, Karabuk Siderurgia Industry and Trade Inc., Universitat Karabuk, Universitat Atılım, TUBITAK en cooperació amb un important projecte d’R + D que hem aconseguit. Cada any abans de la “Setmana de la mercaderia domèstica X celebrada a 12-18 de desembre, els carrils que produïm completament a nivell local i la relació de duresa dels quals s’ha incrementat amb els processos tèrmics del TCDD patentat allargaran el temps de desgast de 3 vegades en corbes estretes (corbes). El fet que aquests carrils redueixin els costos de manteniment ferroviari futurs és un bon exemple del valor afegit que aporta l’enfocament nacional i nacional.

Una de les nostres tasques més importants és facilitar la vida als nostres ciutadans amb discapacitat que superen totes les dificultats que tenen. Estem llançant el Servei de Taula Taronja a la nostra estació 13, que permetrà als passatgers discapacitats rebre ajuda abans i després del viatge el "Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat". Ara, els discapacitats que vénen a les nostres estacions i estacions ens confien ...

Fes un bon viatge junts i et desitgem èxit.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar