Tots els detalls sobre el projecte telefèric de Sapanca

Tots els detalls sobre el projecte del telefèric de Sapanca
Tots els detalls sobre el projecte del telefèric de Sapanca

El projecte de ropeway, que s’implementarà al districte de Sapanca, arriba a l’agenda amb reaccions al treball. Quin és el projecte de ropeway de Sapanca que provoca reaccions?

El districte de Sapanca, que parteix de Kırkpınar a 1,5 quilòmetres al final de la línia, s’estendrà al projecte de telefèric Mahmudiye Sapanca, arriba amb les notícies de la resposta dels ciutadans en els darrers temps.

Com ha arribat avui el projecte del telefèric de Sapanca? A continuació, es detallen els passats i presents del projecte de ropeway, que és un llindar molt crític pel que fa al turisme de Sapanca des que el projecte va sortir a la palestra el 2018 ..

1.5 LÍNIA KILOMETERIAL

El ropeway, que partirà de Kırkpınar, un dels centres turístics més importants de Sapanca, té una longitud d’1,5 quilòmetres i s’afirma que només es tallaran els arbres corresponents al lloc on s’ubicaran els pals de ropeway. No obstant això, el nombre d'arbres del projecte, tal com s'ha indicat en públic, no és de 3. Segons el projecte, la línia es proporcionarà per arribar a l'estació superior sobre els arbres sense danyar els arbres existents, el telefèric tindrà una diferència de 700 metres entre la primera estació i la darrera estació. A la ubicació de Mahmudiye Incebel, que finalitzarà la línia de telefèric que es farà aquí, un total de 72 unitats designades per la Direcció General de boscos acabarà tallant l'estació superior.

TURISME DE ATV, BUNGALOW I NATURA

L’etapa de Mahmudiye del projecte de telefèric es convertirà en una festa natural. Els turistes locals i estrangers que recorreran 1,5 quilòmetres agafant el telefèric des de Kırkpınar gaudiran de la natura des de petits fins a grans amb cafeteries, restaurants, zones a peu, zones de pícnic, parcs d’aventura a la regió de Mahmudiye. L’àrea estarà repartida en 70 hectàrees i s’ho passarà bé amb ATV i diverses activitats esportives. A la regió també hi haurà cases de bungalous per a allotjament.

NO PROJECTE DE TURISME INDUSTRIAL

El detall més important del projecte és que està en harmonia amb la natura, al contrari del que es coneix al públic.

Perjudicarà la natura?

Dins l’àmbit del projecte, es regeneraran més arbres a la comarca. El projecte pretén protegir aquesta meravella natural alhora que s’adona la naturalesa única de Sapanca per a turistes nacionals i estrangers. El projecte, que s’implementarà amb el model Model d’Estat, romandrà al municipi de Sapanca al cap de 25 anys.

VELL PRESIDENT ELABORANT EL PROJECTE

Aydın Yılmazer, alcalde de Sapanca del període que prepara el projecte, va declarar que estaven considerant les sensibilitats de la regió d’implementació mentre preparaven el projecte i va dir el següent sobre el projecte.

Uz Tenim molta cura per assegurar-nos que el teixit actual no es deteriora. Durant el projecte no hi ha materials que afectin la salut humana. Atès que els motors són elèctrics, no crearan un impacte negatiu sobre el medi ambient. En el contracte que vam signar amb l’empresa adjudicatària, vam posar substàncies especialment pel que fa al medi ambient. Dit d’una altra manera, totes les dades que he esmentat també s’inclouen al contracte. Com a govern local, estem encantats de portar el projecte de ropeway a Sapanca, que serà el primer a la nostra ciutat, on considerem tots els detalls. "

QUÈ ESTALVIEM A SAPANCA?

Gràcies al telefèric que es construirà, les vendes augmentaran amb els turistes locals i estrangers procedents de comerciants a la regió de Kırkpınar on es troba la subestació. Els turistes des del moment que entren als hotels estrella des del moment en què veuen totes les necessitats a l’hotel, no hi ha retorn cap a comerciants, però amb el projecte de ropeway, aquests visitants sortiran de les oficines d’hotels amb els comerços de Sapanca no és gaire greu perquè els altres ingressos per a la regió no són molt greus per a l’agricultura. En certa manera, crearà ocupació.

QUANT TURISME ESTALVIA SAPANCAYA?

El potencial turístic de Sapanca està previst que s’augmenti dues o tres vegades quan el projecte estigui completament operatiu, cosa que significa que Sapanca farà un pas important cap a convertir-se en un districte turístic complet, duplicant el nombre de turistes existents fins a 2 o 3. Sapanca es convertirà en una regió sense temporada morta en el sector turístic.

REACCIONS DEL PROJECTE

El projecte va començar a passar la vida del projecte, sobretot després que la resistència dels residents de Kırkpınar mostrés una gran resistència al projecte. (Medyab és)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar