Turquia serà el centre de trànsit aeri

Turquia serà el centre de l'trànsit aeri
Turquia serà el centre de l'trànsit aeri

Transport i ministre d'Infraestructura, Cahit Turhan va dir, es convertirà en el centre de tràfic aeri de Turquia, "connexions aèries que hem establert amb l'objectiu de romandre on volem tothom, el nostre país és un dels criteris bàsics que condueixen al cim de la llista aeroespacial.", Va dir.

Turhan, "7 Day World Aviation Civil Day" va fer l'avaluació.

Turhan va afirmar que l'aviació global es pot dur a terme de forma segura i segura amb la cooperació bilateral i multilateral que s'estableixi a escala mundial en l'aviació, i que el membre de 193 de l'Organització de l'Aviació Civil Internacional (OACI) va celebrar el Dia de l'Aviació Civil del país.

Turhan va dir que a la societat actual, que es diu “Digital Society Network, el desenvolupament d’instal·lacions d’accés i transport és la necessitat més fonamental en l’era digital on la tecnologia es desenvolupa ràpidament.

Turhan ha destacat que l'enfortiment de les connexions d'aviació és possible tant augmentant la cooperació entre països com internacionalment, i també ha cridat l'atenció sobre la importància de l'ICAO, que estableix regles d'aviació civil a escala mundial, estableix regulacions legals i estableix normes per a la seva aplicació. Turhan va declarar que l’organització continua les seves activitats d’acord amb el tema de Birlikte Working Together perquè cap país quedi enrere ”.

3 aportació dimensional a l'aviació global

la cooperació de l'aviació civil de Turquia perquè es prenguin mesures, "El futur està en el cel" que apunta a avaluar els elements més bàsics per a la realització dels objectius estratègics, sistema mundial d'aviació de país va explicar que la contribució de tres dimensions.

El ministre Turhan va continuar de la manera següent: il En primer lloc, reforçar la cooperació amb altres països i convertir-nos en un dels països amb la xarxa de vols més desenvolupada del món mitjançant acords d’aviació bilateral és la nostra contribució al sistema d’aviació global amb les nostres xifres de desenvolupament del trànsit de passatgers i aeronaus. Les connexions aèries que hem establert amb l’objectiu d’acak No hi haurà lloc al món on no volarem ”és un dels criteris més importants que porten el nostre país a la part superior de les llistes d’aviació.”

Turhan, la seva segona contribució a sistema d'aviació mundial de Turquia, en el qual es va reportar el progrés d'un parell de vegades i sistema de gestió de la seguretat aèria en compliment de les normes i estàndards internacionals és guanyar el sector de l'aviació.

organitzacions internacionals amb Turhan establert van dir que l'estreta cooperació amb la indústria de l'aviació sense comprometre els objectius de creixement sostenible de seguretat amb les mesures adoptades, a Turquia amb aquest estudi, va dir que va trobar que la geografia de el país i la regió es mostra com un exemple països en la construcció de l'aviació civil.

Turhan també va afirmar que el tercer element és augmentar les oportunitats i capacitats en l'aviació mitjançant el desenvolupament del potencial d'infraestructures i la realització de projectes gegants que ofereixen els avantatges estratègics de la geografia al servei del sistema d'aviació global.

Istanbul s'obrirà a l'aeroport i els aeroports regionals de serveis a Turquia Turhan emfatitzant el món faria un destí de trànsit "l'aeroport d'Istanbul, així com els continents que s'oferiran a el món de l'aviació com un enllaç pont és un indicador important de la visió futura de Turquia." Va dir.

Viatge a les destinacions amb confiança

òrgan de decisió de Turquia de l'organització en 2016 les seves contribucions als objectius globals de l'aviació Turhan va dir que el major assoliment triat per al Consell de l'OACI, va dir que es va acostar amb passos ferms cap a la meta de l'aviació 2023.

Turhan, "Turquia, 2023 dalt de cos gran el nombre de xnumx'y aeronau, movent el nombre de el nombre total de passatgers en 750 nacional i internacional milions i punts de vol a tot el món en total amb un pas ferm 350 per eliminar objectius." Va trobar que l'avaluació.

Turhan va assenyalar que la major participació en l'èxit és la voluntat, l'administració i la direcció. Vull expressar el meu sincer agraïment i agraïment pels seus esforços continuats. "

"El país amb la xarxa de rutes més extensa al món Turquia"

Turhan, de Turquia OACI membre de 193 de 172 país amb un acord bilateral d'aviació que necessita aquesta oferta i demandes d'acord amb la destinació de la revisió i en continu augment de el nombre de vols amb la més àmplia xarxa de vols a tot el món ens va dir que aquest és el país.

yaklaştığına pas de Turquia a objectius 2023 i cridanera de l'ajuda Turhan a la previsió de les organitzacions internacionals, d'acord amb Eurocontrol, els pronòstics d'aviació que apunten a 2035 anys de Turquia de trànsit aeri europeu es diu que és el país sumen vols diaris.

Turhan, el tràfic d'arribades de l'aeroport i sortida de Turquia va augmentar en més de 30 cent va dir que seria el país amb el tràfic actiu d'Europa, "xnumx't trànsit aeri europeu diària 2035 mil vol, el que contribueix a la Turquia era d'esperar, es convertirà en el centre de tràfic aeri." va dir.

Aplicació de les normes internacionals per al transport de l'aerolínia Turhan fins a haver progrés a terra, la recerca de la taxa més baixa, va dir que Turquia és un dels països de l'auditoria de seguretat de les aeronaus a tot Europa.

Turhan va assenyalar que emergeix com un de l'Agència Europea de Seguretat Aèria en l'informe publicat el novembre pel que fa a la vigilància de la seguretat de Turquia té la taxa més baixa entre les troballes de Letònia 48 un país rere l'altre.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar