L’empresa turca guanya l’oferta ferroviària més important de Bulgària

L’empresa turca guanya l’oferta ferroviària més important de Bulgària
L’empresa turca guanya l’oferta ferroviària més important de Bulgària

Cengiz Construction-Duygu Engineering Partnership va guanyar la licitació de la línia ferroviària Elin Pelin Vakarel, coneguda com el projecte més difícil de Bulgària.

El preu de licitació de la línia, que es considera el projecte de construcció més difícil a Bulgària el darrer any 70, és de 255 milions d'euros. La línia quilomètrica 20, que forma la part més estratègica de la xarxa ferroviària búlgara, la construirà una col·laboració d’empreses turques.

DZZD El partenariat empresarial ferroviari Elin Pelin de Cen-Duy, establert per Cengiz Construction i Duygu Engineering, va guanyar la licitació de la línia de ferrocarril Elin Pelin-Vakarel, quilòmetre 20, del ferrocarril que uneix Sofia amb Plovdiv.

Aproximadament 1 mil milions d'euros han estat destinats per la línia ferroviària, anomenada línia Sofia-Plovdiv, per part de la Companyia Nacional de Infraestructures Ferroviàries de Bulgària (NRIC). L’etapa més important de la línia és la secció Elin Pelin-Vakarel.

Xina en el procés de licitació, Turquia, Grècia, Itàlia, Espanya, Portugal, Polònia i Bulgària 9 empreses van competir. Cope i Cengiz Construction i Duygu Engineering van establir una associació comercial DZZD Cen-Duy Elin Pelin.

El quilòmetre 6 de la línia de ferrocarril de quilòmetres 20, que es completarà anualment, consta de construcció de tub doble i de túnel 7,68.

El nou mètode austríac de tunelatge (NATM) serà el túnel ferroviari més llarg de Bulgària.

A més d'aquests túnels, es construiran ponts 8, piles 11 i assentaments amb metres 700. A més, dins de l'àmbit del projecte es construirà un edifici nou d'estació Elin Pelin i l'estació de Pobit Kamık, mentre que l'estació de Vakarel i els seus voltants es reorganitzaran. La col·laboració establirà també els sistemes de senyalització i videovigilància de la línia quilomètrica 20.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar