La Direcció General d'Obres Mineres contractarà treballadors discapacitats

direcció general d’empreses mineres de carn per fer de treballadors amb discapacitat
direcció general d’empreses mineres de carn per fer de treballadors amb discapacitat

D’acord amb el que estableix el Reglament sobre procediments i principis per a la contractació d’institucions públiques i organitzacions per a la contractació d’empleats permanents de 2 amb un nivell mínim d’educació de graduats d’educació primària i la major part d’educació de graduats d’educació secundària equivalents amb discapacitat, a la direcció de Eti Mine Works Emet Bor (Emet / KÜTAHYA), L’Agència de Treball i Ocupació del Kütahya El Centre de Servei Tavşanlı de la Direcció Provincial ha sol·licitat força laboral.

Dit anunci de treball, citat pel Centre de Serveis, Consell de Negocis de Turquia a 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Els licitadors han de seguir l’anunci.

també

Per tal d’assegurar la contractació permanent dels titulats d’institut 1 amb discapacitat i equivalents a la Direcció d’Operacions amb Bor de Kırka (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) amb una discapacitat d’acord amb les disposicions del Reglament sobre procediments i principis d’aplicació de treballadors a institucions públiques. .

Aquesta publicació de la feina, es fa referència per la Direcció Provincial de Consell de Negocis de Turquia a 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Els licitadors han de seguir l’anunci.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar