El director general d'EGO, Alkaş, es va reunir amb les autoritats cooperatives de transport públic privat

ego director general alcas privat es va reunir amb funcionaris de la cooperativa de transport públic
ego director general alcas privat es va reunir amb funcionaris de la cooperativa de transport públic

El director general d’EGO Nihat Alkaş, el director general adjunt Fatih Eryilmaz es van reunir amb els oficials de la cooperativa de transport públic privat dels districtes. Alkaş, en la seva intervenció a la reunió, "La nostra tasca més important, la gent d'Ankara en les condicions més favorables, el transport més còmode, el més aviat possible, el transport més econòmic i sostenible", va dir.

Centre de trucades i altres canals de comunicació, la majoria de sol·licituds i queixes de l'Agència afirmant que el transport es va originar a Alkas, els funcionaris especials del transport públic per complir els horaris de servei, les normes de trànsit i van demanar especialment als ciutadans que es comportessin maleducats.

Alkaş va dir que volen resoldre els problemes unint-se amb tots els grups d'interès i van acordar que hi trobareu el model més adequat en el transport públic. En assenyalar que l’intercanvi d’idees orientat a solucions i mútues és important per a la comprensió del municipi social, Alkaş va afegir que trobaran el millor, el més correcte i el més bonic juntament amb aquesta comprensió.

El cap del departament d’operació d’autobusos, Mustafa Geyikçi, també va assistir a la reunió on es van escoltar les demandes dels funcionaris de la cooperativa de transport públic privat.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar