L'alcalde Yüce va parlar del projecte del telefèric de Sapanca

el president de Yuce va parlar del projecte de ropeway de Sapanca
el president de Yuce va parlar del projecte de ropeway de Sapanca

Discurs de l'alcalde sobre el projecte del telefèric suprem de Sapanca; Ekrem Yüce, alcalde del Municipi Metropolità de Sakarya, va parlar del projecte es ropeway ”a Sapanca a l’Assemblea Municipal celebrada el 9 de desembre. Yüce, adan Vam demanar a l'empresa, fins que la decisió legal va començar a funcionar. Discutirem aquest tema amb el nostre governador ”

Parlant sobre la qüestió del membre de l'Assemblea de CHP, Saban Koludra, "Quina és la situació del projecte?"

L’alcalde Yüce va declarar que van sol·licitar a l’empresa contractista i va dir: uz Estem treballant per replantejar el problema del telefèric. El nostre governador vindrà al municipi d’aquí a poc temps, l’empresa i els advocats treballen en telefèric telerik. Vam demanar a l’empresa que farà l’ascensor per aturar l’obra. Fins que no es dicti una decisió legal .. La decisió neta sobre la qüestió es prendrà després de la reunió amb el governador Nayir'le.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar