Formació en comunicació per a persones amb discapacitat per a conductors de transport públic a Kocaeli

formació de conductors per a persones amb discapacitat en transport públic
formació de conductors per a persones amb discapacitat en transport públic

Formació en comunicació per a persones amb discapacitat per a conductors de transport públic a Kocaeli; El transport de ParkPark i d’altres conductors de transport públic del municipi metropolità de Kocaeli continua sensibilitzant el personal. Dins aquest àmbit, es va impartir formació sobre Ulaşı Comunicació de conductors amb discapacitats per a conductors amb discapacitats als conductors de TransportPark i als conductors de transport públic.

COMUNICACIÓ DE PASSATGER DE DISPONIBLE DEL CONDUCTOR

Unitat de formació de la Direcció de Transports i Gestió del Trànsit del Municipi Metropolità de Kocaeli TransportPark continua formant la consciència dels conductors i dels conductors de transport públic. Per a això, es va rebre formació als conductors per conèixer les persones amb discapacitat i comunicar-se sense discapacitats. Erkan Aydemir, l’expert en formació, va impartir la formació de “Comunicació amb conductors amb discapacitat de viatgers” que es va fer al Centre de la societat civil.

OBJECTIU CONEIXEMENT EN EDUCACIÓ

Sürücü La formació de comunicació de viatgers amb discapacitat per a conductors, que es va presentar amb l'objectiu de millorar les relacions entre conductors i passatgers de manera positiva i sensibilitzar, va continuar durant un dia complet. La formació es proporcionarà en grups de persones 30 i s’impartirà a tots els conductors de tota la ciutat. En els entrenaments, on es va proporcionar tota mena d’informació tècnica, també es van tractar qüestions relacionades amb la forma de tractar els passatgers amb discapacitat. Està dirigit als conductors per comportar-se envers les persones amb discapacitat i sensibilitzar les persones amb discapacitat.

FORMACIONS

En la formació de “comunicació de passatgers amb discapacitat del conductor” s’expliquen temes com la discapacitat, els tipus de discapacitat i la comunicació sense restriccions amb els discapacitats. La formació també ofereix solucions als problemes que pateixen les persones amb discapacitat en transport general i públic. TransportConformen el transport públic i els conductors de transport públic sobre la comunicació de viatgers amb discapacitat dels conductors, així com les normes i les normes ètiques del conductor, la formació sobre legislació en transport i transport, conductes i psicologia dels conductors, tècniques de conducció segura i econòmica, primers auxilis i malalties professionals.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar