Izmit D-100 Ascensors per a passos per a vianants Neteja contínua

Els ascensors superiors per a vianants a Kocaelide netegen sense interrupcions
Els ascensors superiors per a vianants a Kocaelide netegen sense interrupcions

Izmit D-100 Ascensors per a passos per a vianants Neteja contínua; Els passos superiors i els ascensors per als vianants en aquests passatges són de gran importància per al transport de ciutadans normals i de persones grans, embarassades i discapacitats. Els equips del departament del jardí i del parc d'àrees metropolitanes del parc municipal de Kocaeli per tal de fer que els ciutadans utilitzin els ascensors de manera neta als ponts de vianants de Izmit D-100 netegen l'ascensor.

Passeig per a vianants 15 36 LIFT

Hi ha ascensors 100 al pas de vianants 15 a Izmit D-36. A la ruta D-100, els ascensors utilitzats per al transport públic als ponts de vianants es netegen periòdicament. La satisfacció dels ciutadans s’aconsegueix mitjançant activitats de neteja.

L’ICE ÉS DISPONIBLE

Amb la introducció dels mesos d’hivern i l’augment de les precipitacions, es poden produir glaçades nocturnes als passos superiors. Els equips del departament de jardins i zones verdes del parc que ho tenen en compte, a més de netejar els passos elevats dels ascensors en la prevenció de les obres de gel. Els equips aboquen una solució líquida al terra on els ciutadans caminen pels passadissos. Mentre es descongela el gel amb la substància vessada, 24 impedeix la formació de guinda durant l’hora.

OBERT PER TOTS

Els moderns passos peatonals construïts per Kocaeli Metropolitan Municipality tenen ascensors. Aquests ascensors, que abans només eren accessibles per a persones amb discapacitat i gent gran, ara estan oberts a l’ús de 7 / 24 per a tota la nostra gent. Els ciutadans que vulguin arribar a les parades de transport públic a través del sobreviament poden pujar i baixar mitjançant l'ascensor i les escales mecàniques.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar