Thales guanya l’oferta d’ampliació del metro de Sydney australiana

Thales guanya la licitació de l’extensió del metro de Sydney a Austràlia
Thales guanya la licitació de l’extensió del metro de Sydney a Austràlia

Thales va guanyar la licitació per a l’ampliació del metro de Sydney a la ciutat i al sud-oest i va signar el contracte Central Control and Communications.

Aquest contracte d’ampliació dels sistemes de control i sistemes de comunicació centrals del metro de Sydney és un projecte enorme. City Metro i XTRUMX van signar un contracte amb MTR Corporation amb seu a Hong Kong per ampliar al sud-oest (SMCSW) un import de AUD (250 milions d'euros).

Thales dissenyarà, fabricarà, subministrarà, posarà a prova i encarregarà sistemes de control central i de comunicació en el projecte d’expansió SMCSW. El Metro de Sydney és una extensió del projecte North West (SMNW), la xarxa del qual inclou la línia de ferrocarril 66 milles i l'estació de metro 31, des de Chatswood fins al port de Sydney i des de CBD de Sydney a Sydenham.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar