TÜBİTAK contractarà personal

tubitak contractarà personal
tubitak contractarà personal

TÜBİTAK contractarà personal; Cap d'Investigació Tecnològica de Consell (TUBITAK) Ciència i ha publicat anuncis per reclutar personal. A la província de Kocaeli, es contractarà personal titulat per a graduats.


TÜBİTAK va publicar un nou anunci a partir del mes de desembre. D’acord amb l’anunci publicat a la província de Kocaeli, TÜBİTAK BİLGEM 2 es comprarà amb persones vacants. Els candidats han de tenir les qualificacions especificades per poder presentar-se.

S'INICIA EL PROCÉS D'APLICACIÓ!

Turquia Ciència i la Institució Investigació Tecnològica BIIS i seguretat de la informació Tecnologies Avançades van començar el procés de sol·licitud per a la contractació de el Centre d'Investigació. Els candidats han de presentar les seves sol·licituds com a màxim 27 desembre 2019 com a molt tard. Les sol·licituds estan realitzades per l’adreça web oficial de TÜBİTAK, Job Application Systemkariyer.sage.tubitak.gov.t és).

PROCÉS D'APLICACIÓ

a) Sol·licitar la publicitat İlanwww.bilgem.tubitak.gov.t és"Cal registrar-se al sistema de sol·licitud de feina. (Quan es crea un currículum per a l’aplicació, tots els documents requerits s’han d’afegir electrònicament al sistema i s’ha de fer una sol·licitud seleccionant el codi de referència). Llevat d’aplicacions mitjançant el Sistema d’aplicacions de treball
la sol·licitud no serà acceptada.

b) Les sol·licituds s’han de presentar com a màxim 27 / 12 / 2019: 17: 00.

c) Les sol·licituds s’avaluaran mitjançant el codi de referència de l’anunci. Els candidats podran sol·licitar-se seleccionant el codi de referència del sistema d’aplicació de treball. No es consideraran les aplicacions sense seleccionar un codi de referència.

d) Les entrevistes a candidats seran denominades múltiples de 10 del nombre de personal a formar a partir de la puntuació més alta segons la (e) secció de les Condicions generals de Koşullar a cercar per als candidats ”. D’acord amb la secció (f) de les Condicions generals de Koşullar a cercar per als candidats p, entre els candidats amb un títol de doctorat en la matèria,
A més, seran convidades a l'entrevista 10 vegades el nombre de personal que s'ha de contractar al rànquing. Si hi ha altres candidats amb la mateixa puntuació que els darrers candidats, també seran convidats a una entrevista.

e) L’article (e) de les Condicions generals de Koşullar a cercar per als candidats, per als candidats que hagin cursat la formació universitària a l’estranger, i (e) i (f) de les Condicions generals de Genel per buscar candidats Doktora per als sol·licitants que hagin cursat el seu doctorat. també s’avaluaran els candidats.

f) Els candidats seran avaluats segons la declaració que hagin ingressat al sistema de sol·licitud de feina durant la seva sol·licitud,

Per a detalls de l'anunci fer clic aquíCerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar