TÜBİTAK SAGE Personal del projecte a temps parcial

TÜBİTAK SAGE Personal del projecte a temps parcial
TÜBİTAK SAGE Personal del projecte a temps parcial

TÜBİTAK SAGE contractarà personal del projecte a temps parcial; TUBITAK SAGE: Institut de Recerca i Desenvolupament de la Indústria de Defensa 44 que treballarà a temps parcial.

TÜBİTAK construeix la seva estratègia bàsica per al futur en coneixements qualificats i persones qualificades centrada en objectius nacionals en ecosistemes de recerca, desenvolupament de tecnologia i innovació.

TUBITAK anima i dóna suport a les persones de tots els grups d’edats des de ben petits a partir de la comprensió que el recurs més important d’un país és l’ésser humà en general i els científics en particular. En aquesta direcció, és important adquirir cervells joves des de la producció tecnològica per tal que triomfi el moviment tecnològic nacional i nacional del nostre país.

D’aquesta manera, s’utilitzaran investigadors candidats a temps parcial.

Ocupació a temps parcial d’investigador amb candidatures amb la infraestructura de recerca, la capacitat i la capacitat de la nostra institució amb els estudiants de grau a les universitats mitjançant l’ocupació a temps parcial per formar personal qualificat d’R + D en nom del nostre país, tot seguint la seva formació i proporcionant pràctiques a temps complet a la nostra institució. L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als candidats candidats que puguin treballar com a investigador mentre siguin estudiants.

Nombre d’elements: 44
Data de llançament del Butlletí Oficial: 09.12.2019
Data límit de sol·licitud: 23.12.2019

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar