El festival de neu de Çambaşı comença el diumenge

El festival de neu de Cambasi comença el diumenge
El festival de neu de Cambasi comença el diumenge

Enguany se celebra el 15è aniversari del Festival de la neu de Çambaşı, celebrat a l’altiplà de Çambaşı, un dels centres turístics preferits de Ordu. El festival, que s’organitza regularment cada any, començarà el diumenge 26 de gener de 2020, a les 10.00:XNUMX.

SERÀ UNA FESTA COMPLETA


El 15è Festival de neu de Çambaşı, organitzat per Municipi Metropolità d’Orba i Municipi de Kabadüz, acollirà imatges de colors amb molts esdeveniments que se celebraran. Al festival es faran competicions amateur de neu i competicions d’esquí. Yahya Altun i Yılmaz Kaptan faran un concert al festival, on també actuarà l’Orquestra Ciutat Municipal Metropolitan City Orchestra. A més, s’oferiran dolços locals als ciutadans als estands que s’obriran a la zona del festival on se celebraran diverses competicions.

“TOTES LES NOSTRES ENFERMES SÓN CONVIDADES A LA NOSTRA FESTA”

En manifestar que l’altiplà de Çambaşı s’ha convertit en una de les marques turístiques d’Ora, l’alcalde del municipi metropolità d’Hora, el doctor Mehmet Hilmi Güler, va dir: “El Centre d’Esquí Çambaşı amb una altitud de 2000 s’ha convertit en un dels centres d’atracció del turisme d’hivern. Com a Municipi Metropolità d’Orna, estem treballant intensament per experimentar i veure més les belleses de la nostra ciutat. El turisme a la nostra ciutat és ara de 3 mesos, no de 12 mesos. En aquest context, convido a tots els nostres conciutadans al Festival de neu de Çambaşı, que organitzarem per 15a vegada. ”

S'ha celebrat la REUNIÓ DE COORDINACIÓ

D’altra banda, es va celebrar una reunió sota la coordinació del secretari general adjunt del Municipi Metropolità d’Hora, Ali Erdal Gülderen, i l’alcalde de Kabadüz, Yener Kaya, sobre el 15è Festival de neu de Çambaşı. Durant la reunió, es van debatre els temes relacionats amb el transport dels ciutadans que participaran al festival i els estudis a realitzar al camp.Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar