Els autobusos públics privats de Gaziantep Blue van canviar al sistema de piscines

Autobusos públics privats blaus de gaziantep van al nou sistema
Autobusos públics privats blaus de gaziantep van al nou sistema

Gaziantep Metropolitan Municipality ha implementat nous vols en autobusos públics blaus privats per als barris de nova creació i augmentant les demandes de transport públic, va canviar el sistema i va canviar al sistema de piscines.


El departament de transport del municipi metropolità va pressionar el botó per a la necessitat de transport públic nascut als barris de nova creació i en desenvolupament de la ciutat. Si bé es va augmentar el nombre de viatges amb els arranjaments realitzats, el sistema va canviar. En aquest context, 19 autobusos públics blaus privats en 184 línies van canviar al sistema de piscines després d’autobusos públics privats grocs. Amb el nou sistema, el sistema de transport públic es proporcionarà de manera més qualificada, eficient i de satisfacció ciutadana. Amb el sistema que s’iniciarà el dissabte 25 de gener de 2020, es renovaran els vehicles i els equips integrats en vehicles i es faran inspeccions amb més regularitat.

Metropolitan Municipality també va crear noves línies per satisfer les necessitats de transport públic de Beykent, Güneykent, İbni Sina, Karataş, Mavikent, Bülbülzade, Yeditepe, Beştepe, Şirinevler, Seyrantepe, Perilikaya, Göktürk, Ertuğrul Gazi i Kuzeyşehir, que són recentment en desenvolupament, i que es troben a la ciutat que es troben a la ciutat que es troben a la ciutat que es desenvolupen. es van revisar les línies existents. Amb aquestes línies, el trànsit de la ciutat quedarà relaxat.

NOVES LÍNIES REGULADES

Les línies d’autobusos públics blaus amb l’arranjament realitzat pel Metropolitan són les següents: Línia 1; Estació d’autobusos: indústria, línia 2; Estació d’autobusos- Yeditepe, Línia 3; Gazikent- Mavikent, línia 4; Gazikent- Yeditepe, Línia 5; Gazikent- İnönü Caddesi, línia 6; Estació d’autobusos: Hospital de la Infància, Línia 7; Estació d’autobusos: cementiri, línia 8; Sala de casaments Karacaahmet Șehitkamil- Línia 2 de Karataş, núm. 9; Estació d’autobusos - Nou jutjat - Karataş 2 Línia 10; otogar Karşıyaka- Línia 2 de Karataş, línia 11; Estació d’autobusos- Kayaönü- Línia 2 de Karataş, línia 12; Serinevler- Línia 1 de Karataş, 13; Üçoklar- Brigada, línia 14; Düztepe- Línia 2 de Karataş, línia 15; Üçoklar- Cementiri, línia 16; Karataş- Universitat-Estació d’autobusos, Línia 17; Beykent Toki- Karataş1 i 2, Línia 18; 60. Yıl Mahallesi- GATEM, línia 19; Barri Girne- Parc Balıklı.Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar