Derbent es convertirà en una important estació d’esquí gràcies al tren d’alta velocitat

Gràcies al tren d’alta velocitat, Derbent es convertirà en una important estació d’esquí.
Gràcies al tren d’alta velocitat, Derbent es convertirà en una important estació d’esquí.

El ministre de Cultura i Turisme Mehmet Nuri Ersoy, el governador de Konya, Cüneyit Orhan Toprak, els diputats del partit Konya, Gülay Samancı i Selman Özboyacı, el batle metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, i el president provincial de Konya, el president provincial de Konya, Hasan Angı, van examinar-se a la zona d'esquí de Derbent Aladağ. El ministre Ersoy va dir: "Derbent és una regió afortunada a causa de les connexions ferroviàries d'alta velocitat de Konya. Té el potencial per portar esquiadors i turistes molt còmodes de zones metropolitanes. Derbent es convertirà en el futur en una bona estació d'esquí. ”


Després de la declaració de “Regió de protecció i desenvolupament de la cultura i el turisme” amb l’aprovació de la presidenta Recep Tayyip Erdoğan, es continuen fent esforços per fer de la regió un centre d’esports d’hivern i portar-la al turisme.

En aquest context, la ministra de Cultura i Turisme, Mehmet Nuri Ersoy; El governador de Konya, Cüneyit Orhan Toprak, el partit AK, els diputats de Konya, Gülay Samancı, i Selman Özboyacı, juntament amb l’alcalde metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, el partit provincial de Konya, l’alcalde provincial de Konya, Hasan Angı, i l’alcalde de Derbent, Hüseyin Ayten, van examinar-se a la regió d’esquí d’Aladağ.

VAM COMENÇAR LES OBRES A PARTIR D’AVUI

El ministre Ersoy va dir que "han iniciat els estudis per convertir la regió d'esquí de Derbent Aladağ en un centre d'esquí", "cal treballar-los durant tota la temporada. Hi ha informes que s’han de preparar segons la mobilitat de l’abdomen. Un cop finalitzats aquests informes, tornarem com l'abril. Veurem exactament quin tipus de projecte podem posar aquí. Derbent és una regió afortunada a causa de les connexions de trens d'alta velocitat de Konya. Es pot alimentar molt fàcilment, sobretot des del mercat intern. Quan Istanbul i Ankara, així com la connexió de tren d’alta velocitat d’Izmir es finalitza, té el potencial per agafar esquiadors i turistes molt còmodes de les tres ciutats metropolitanes. Si els informes que volem surten tal com esperem, espero que apareguin. Derbent es convertirà en el futur en una bona estació d'esquí. ”

EL PRESIDENT MOLTES GRÀCIES A MINISTERI ERSOY

L’alcalde metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va agrair el ministre Ersoy pels seus projectes Konya i el seu interès per Konya, especialment pel tema que Derbent Aladağ sigui una estació d’esquí. Al declarar que Konya té un potencial turístic important amb els seus districtes, l'alcalde Altay va dir que estan treballant amb el Ministeri de Cultura i Turisme per realitzar projectes importants per tal de treure una part suficient del turisme.

ELS PROJECTES KONYA ES VAN DISCUSAR

Després de la revisió de Derbent Aladağ, el ministre Ersoy va discutir els projectes de Konya amb el governador de Konya, Cüneyit Orhan Toprak, el vicepresident del Partit AK Konya Selman Özboyacı, l'alcalde metropolità Uğur İbrahim Altay i el president provincial del partit AK Konya, Hasan Angı, al Centre Cultural Mevlana del Municipi Metropolità.Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar