L’important no és produir cotxes domèstics, sinó establir la xarxa de vendes correctament

No es tracta de produir el cotxe domèstic que és important, sinó d’establir correctament la xarxa de vendes.
No es tracta de produir el cotxe domèstic que és important, sinó d’establir correctament la xarxa de vendes.

Corporate Change Academy, que es planteja amb l’objectiu de proporcionar els serveis d’assessorament més fiables a les empreses amb l'objectiu de desenvolupar-se en permanència i agilitat corporativa, i marca la diferència amb els seus Change Architects, continua les seves reunions de compartició de la indústria.


Es va celebrar la reunió d'automòbil "Ahir, Avui i Futur", moderada pel membre del Consell de l'Acadèmia del Canvi Corporatiu, Bahadır Kayan. Els ponents de la reunió, que van despertar un gran interès, van ser membres del consell de TOSB, conseller delegat i conseller de Farplas, membre del consell d’honor de CCA Ömer Burhanoğlu i membre del consell de direcció Norm / Nnci, membre del consell consultiu de Fark Holding, arquitecte de borsa de CCA Zafer Uran Zaman.

ÖMER BURHANOĞLU: 2000 PECES A L’AUTOMOBBICA FALDA A 200, LA PRODUCCIÓ FÀCIL FÀCIL

Turquia és el món rep una participació de l'1,5 per cent de mercat de l'automoció, que representa TOSB Membre de la Junta, CEO i membre de Consell Farplas, Membre Honorari CCA Junta Omar Burhanoğlu, va dir que les decisions oportunes en relació amb la producció nacional d'automòbils i in situ que van trobar.

Burhanoğlu va manifestar que "no és difícil fabricar automòbils avui en dia i que el procés s'ha simplificat a causa dels canvis estructurals", "Ja no és molt difícil fabricar un vehicle. Hi ha molts canvis estructurals. 200 parts principals d’un vehicle han baixat a 20 i 2000 mil parts a 200. És a dir, es reduïen els components i se simplificà el procés. És possible fer totes aquestes operacions amb menys empreses. No hi ha cap problema per produir cotxes domèstics. Es pot aconseguir amb el model de negoci adequat. El principal aquí és fer la següent eina. Com que quan fem el primer vehicle, no podem vendre prou i desenvolupar la xarxa de vendes, aquest treball continua sent un prototip ”.

En expressar que tots els vertiginosos desenvolupaments que assistim a la vida mòbil seran experimentats en el sector de l’automoció a curt termini, Ömer Burhanoğlu va destacar que la indústria de l’automoció creixerà com una bola de neu i es convertirà en una indústria gegant a causa dels vehicles connectats. Burhanoğlu va dir: "Ja no teniu l'oportunitat de produir alguna cosa sense col·laborar. Molts sectors diferents, com l'electrònica i el programari, també van incloure a la indústria de l'automòbil. "

TEMPS URÀ DE ZAFER: VOL DE LA COTXE

Afirmant que la tecnologia assolirà una dimensió molt diferent en els pròxims 5 anys, el membre del Consell d'Administració de Norm / İnci, el membre del Consell Assessor de Fark Holding, l'arquitecte de canvi de CCA, Zafer Uran Zaman, va suggerir que els cotxes volaran. Afirmant que aquest sistema de navegació serà més important amb aquest desenvolupament, Zafer Uran Zaman va dir: "Crec que hem pres la decisió correcta sobre el cotxe nacional en el moment adequat. Ara Toyota està construint una gran ciutat als peus del Mont Fuji. Els cotxes aquí, les carreteres són totalment automatitzades. Atès que Turquia és molt afortunat. Crec que es produiran desenvolupaments positius si podrem avaluar el tema independentment de la política. " Afirmant que molts OEM desapareixeran o es fusionaran en el proper període, Zafer Uran Zaman va dir: "No s'ha d'oblidar que la fusió també és feixuga".

El president de l'Acadèmia del Canvi Corporatiu, Buket Eminoğlu, va expressar la importància d’accedir a informació correcta avui, va agrair als ponents, participants i CCA Exchange Architects. Buket Eminoğlu va declarar que van obtenir molta informació important sobre l’anàlisi de la situació actual i el futur del sector, un dels noms més experimentats del sector de l’automoció, i va afirmar que les reunions sectorials continuaran en el proper període.Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar