Taxa de subscripció a YHT de Konya Ankara augmentada de 194 per cent

percentatge del preu de subscripció yht
percentatge del preu de subscripció yht

TCDD va realitzar una altra caminada al tren d'alta velocitat de Konya-Ankara (YHT). Amb la pujada del aranzel, la quota de subscripció va augmentar un 194 per cent.


TCDD ha realitzat una altra caminada. Segons la informació rebuda, es van augmentar les taxes mensuals de subscripció. Amb la nova tarifa, la quota mensual de subscripció a TCDD va augmentar un 194 per cent. La classe econòmica es va incrementar fins a 1687 TL.

Segons les notícies del diari local de Konya Hello d'Emre Özgül, tot i que no s'ha fet cap anunci sobre la caminada, molts ciutadans que han anat a la parada de YHT per renovar el programa de subscripcions aquest matí han quedat impactats quan han sentit la nova tarifa.

Els ciutadans van reaccionar davant l'augment, però la tarifa de pujada es va implementar ahir. Es calcula que els oficials que anaven diàriament a Ankara per a la caminada seran els més afectats.Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar