S'ha determinat l'escola per satisfer la necessitat de personal tècnic per als cotxes domèstics

s'ha determinat l'escola per satisfer la necessitat de personal tècnic per als cotxes domèstics
s'ha determinat l'escola per satisfer la necessitat de personal tècnic per als cotxes domèstics

S’ha determinat l’escola per atendre el personal tècnic necessari per a la producció de l’automòbil domèstic TOGG. L'Associació d'Exportadors de la Indústria d'Automoció Vocacional i Tècnica Secundària Anatòlica va actuar després de l'anunci que el cotxe nacional es produirà a Bursa i va rebre el seu vistiplau oficial per educar els seus estudiants en aquest camp.


Turquia va ser introduït per primera vegada a el món de l'automòbil local i nacional. La Unió d’Exportadors de la Indústria d’Automoció, que imparteix formació a Bursa, on s’obrirà la fàbrica per tal de formar el personal tècnic necessari en aquest projecte, que es realitzarà amb una producció local i nacional, per tal de formar la mà d’obra qualificada que participarà en la producció de l’automòbil, que serà totalment elèctrica mentre s’estiguin preparant la fàbrica a Bursa. La "Oficina de Vehicles Elèctrics" s'inaugurarà per primera vegada al Camp de la Tecnologia de Vehicles de Motor a l'Escola Vocacional i Tècnica Anatòlica. A curt termini, el pla d’estudis es crearà d’acord amb el pla d’estudis, es faran formacions del professorat i s’admetran estudiants a aquest camp dins de l’àmbit de la Transició a Secundàries (LGS) el proper curs acadèmic.

L’Associació d’Exportadors de la Indústria d’Automoció Vocacional i Tècnica Anatòlica de Bursa va començar a treballar per proporcionar al personal tècnic necessari després d’anunciar que el president Recep Tayyip Erdogan preveu establir la fàbrica de l’automòbil nacional TOGG a Bursa.

La Direcció escolar i els estudiants van acollir l’acceptació de les seves sol·licituds per part del Ministeri d’Educació Nacional i es preveu que una branca anomenada “Producció de vehicles elèctrics” s’obrirà sota el sostre de vehicles de motor durant el curs 2020-2021. Els estudiants que vulguin inscriure’s a la Unió Professional i Tècnica Anatòlica de la Unió d’Exportadors de la Indústria d’Automoció i treballin en la producció d’automòbils nacionals i es converteixin en un dels tècnics. Els estudiants que triomfi en l'examen també podran estudiar en departaments relacionats.

Metin Sezer, directora de l'Associació d'Exportadors de la Indústria de l'Automoció Vocacional i Tècnica Anatòlica, va afirmar que hi ha sis professions diferents a les seves escoles i va continuar de la manera següent: "Atenem 75 estudiants amb 950 professors. Tot i que totes les seves professions es troben en el centre principal, establert en la producció d'automòbils, està format per tecnologia de màquines, tecnologia de metalls, electrònica elèctrica, automatització industrial i àmbits informàtics que la donen suport. "Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar