TÜVASAŞ 20 Contractació contínua Anunci d’examen oral

anuncis d’examen oral de contractació contínua de treballadors de tuvasas
anuncis d’examen oral de contractació contínua de treballadors de tuvasas

Turquia carro Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 resultats continus El notari de loteria per al consum de mà d'obra dels sol·licitants amb els candidats i els documents de prioritat en la llista de nobles que són elegibles per prendre l'examen oral i guanyar el candidat per prendre l'examen oral amb una llista de persones que no qualifiquen candidats als candidats en la llista de reserva serà anomenat en el seu lloc A continuació, es mostra l’anunci sobre aquest tema.


D’acord amb el que estableix el Reglament sobre procediments i principis aplicable a la contractació de treballadors en institucions i organitzacions públiques, 18.12.2019. 23.12.2019 entre 20 (vint) per a la contractació de Turquia Associació d'Empreses (TEO), va anunciar que condueix cap ia través de l'sorteig es fa davant un notari el 30 per a les professions que s'especifiquen a l'anunci. Com a resultat dels sorteigs, els candidats que tenen dret a fer l'examen oral es determinen com a originals i suplents i es publiquen al lloc web de l'Autoritat el 12/2019/31.

Com a resultat de sorteigs, la tramesa dels documents als candidats a les llistes principals es va completar al final del 03/01/2020 de l'horari laboral. La llista dels candidats que tenen dret a fer l'examen oral com a resultat de l'examen documental realitzat pel tribunal d'examen i els que no compleixen les condicions requerides i que no presenten els tràmits per no lliurar l'examen es publiquen a l'annex el 17/01/2020 (avui).

Es passarà a l'examen oral quatre (quatre) vegades de les places vacants anunciades als lots objecte de la loteria. Tanmateix, com a resultat del control de documents realitzat per la nostra Institució; aquells que no compleixin els requisits de la sol·licitud i no presenten els tràmits perquè no poden participar a l’examen oral menys de quatre (quatre) vegades el nombre anunciat de nobles candidats a la resta de branques de professió de tècnic electrònic, tècnic en tecnologia mecànica, fusteria i automòbils, a partir de la primera de la llista de candidats decreixents. el nombre de candidats i l'examen oral es realitzaran. D’aquesta manera, el document serà comprovat per la nostra Institució abans de l’examen per determinar els candidats substitutius que s’han de presentar a l’examen oral.

Podeu trobar les llistes de candidats substitutius i els documents obligatoris a la webwww.tuvasas.gov.t és) S'inclou a l'anunci a la secció de notícies de 31 de juliol de 12 titulada ucu El resultat de 2019 dibuixos de contractació contínua i documents obligatoris ı. La determinació dels candidats que seran elegibles per fer l'examen oral de les llistes de reserva i els procediments i procediments relacionats amb l'examen oral es realitzarà segons el calendari següent. Aquest anunci té la naturalesa d’una notificació i no es faran notificacions a particulars.

Per a la llista de candidats elegibles per a un examen oral fer clic aquíCerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar