Regulació de trànsit a causa de l’operació del pont de Çark Creek

regulació del trànsit a causa del funcionament de la cala dels carkons
regulació del trànsit a causa del funcionament de la cala dels carkons

A causa del treball del pont a la cala Çark, el serdivan Adnan Menderes Caddesi (canal d'estiu del canal) estarà tancat al trànsit en ambdues direccions el dilluns 2 de març. El trànsit es donarà en direcció a Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


El tram de 360 ​​metres de longitud de l’avinguda Adnan Menderes (canal d’estiu del canal), que està construït pel municipi metropolità de Sakarya a la riera de l’impulsor i que connectarà el boulevard Sebahattin Zaim, l’avinguda Serdivan Adnan Menderes i el carrer Hasır, estarà tancat al trànsit en ambdues direccions el dilluns 2 de març. Es donarà trànsit a la direcció Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.

En atenció del nostre ciutadà

En la declaració feta: "Després de la finalització de les obres piloses, la carretera s'obrirà parcialment al trànsit i es proporcionarà el trànsit de vehicles com a sortida i arribada. Per tal que els nostres ciutadans completin la seva vida i seguretat de la propietat i treballin ràpidament, sense demora, els nostres conductors es demanen que respectin els rètols i marques de trànsit i utilitzin rutes alternatives. A més, s’ha d’evitar l’estacionament a Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, on es dirigirà el trànsit, per evitar el trànsit. Agraïm a tots els nostres conciutadans la seva sensibilitat ”.

regulació del trànsit a causa del funcionament de la cala dels carkons
regulació del trànsit a causa del funcionament de la cala dels carkons

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar