L'equip de ciclisme Salcano Sakarya entra a la nova temporada com una tempesta

L'equip de ciclisme salcano sakarya va entrar a la nova temporada com una tempesta

L'equip de ciclisme del municipi metropolità va entrar a la nova temporada com una tempesta. El Metropolitan Cycling Team, que no va baixar del podi aconseguint 3 medalles d'or, 3 de plata i 1 de bronze en les tres primeres curses de la nova temporada, també va obtenir la condició d'Equip Continental Internacional per la Unió Ciclista Internacional (UCI). ).

L'equip de ciclisme del municipi metropolità Salcano Sakarya va entrar a la nova temporada com una tempesta. Participant a les tres primeres curses de la nova temporada, GP Internacional Belek, 1a Etapa del Campionat de Turquia i GP Manavgat, l'equip de Ciclisme Metropolità va aconseguir 3 medalles d'or, 3 de plata i 1 de bronze i no va baixar del podi en les primeres curses de la cursa. temporada. L'Equip Ciclista Metropolità, que va entrar a la nova temporada de manera assertiva amb la seva forta plantilla, també va guanyar la condició d'Equip Continental Internacional per part de la Unió Ciclista Internacional (UCI). Amb aquesta condició, el Metropolitan Cycling Team va guanyar el dret a competir a les Curses Internacionals de Turquia Presidencial de Ciclisme que se celebraran a l'abril amb el 'Tour of Antalya', que se celebrarà entre el 20 i el 23 de febrer de 2020 i que es troba en el Categoria 2.1 del calendari internacional de bicicleta de carretera.

Competirà a la Volta Ciclista Presidencial per primera vegada a la seva història.

En la declaració de l'equip de ciclisme del municipi metropolità Salcano Sakarya, "Vam començar el 2020 amb un equip fort i assertiu. No hem baixat del podi en les tres primeres curses de la nova temporada. En aquestes tres curses hem recollit un total de 7 medalles, tres de les quals són d'or, tres de plata i una de bronze. A més, hem aconseguit l'estatus de Equip Continental Internacional per part de la Unió Ciclista Internacional (UCI). Amb aquest estatus, ens hem guanyat el dret a competir a les Curses Ciclistes Presidencials Internacionals de Turquia que se celebraran a l'abril amb el 'Tour d'Antalya', que se celebrarà entre el 20 i el 23 de febrer de 2020 i està en la categoria 2.1 de la calendari internacional de bicicleta de carretera. Amb aquest dret, el nostre equip ciclista competirà per primera vegada en la seva història a les curses de la Presidencial Cycling Tour. A més d'aquests èxits, continuem treballant amb diligència per enviar els nostres atletes als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.