Gunsel B9 es va presentar al cotxe domèstic de TRNC

Es va introduir el canó de cotxe domèstic b de Kktc
Es va introduir el canó de cotxe domèstic b de Kktc

“Günsel”, el cotxe nacional i nacional de la República turca de Xipre del Nord, es va presentar amb l'organització que es va celebrar al Girne Elexus Congress Center. El primer model de Günsel, produït per enginyers i dissenyadors turcs amb 10 anys de treball i 1,2 milions d’hores de mà d'obra dins del cos de la universitat del Pròxim Orient, es va produir en colors groc, blau i vermell que simbolitzaven el sòl, el cel i la bandera de TRNC. Es va apreciar molt el disseny i els interiors de Günsel B9.


El primer ministre Ersin Tatar, 3er president Dr. Dervis Eroglu, la República de Turquia ambaixador a Nicòsia, Ali Murat Başçer, el primer ministre i ministre d'Afers Exteriors Kudret Ozersay, ministre d'Educació, Nazim Cavusoglu, ministre d'Hisenda madura Amcaoğlu, el ministre de l'Interior Aysegul Baybars Kadri, Obres Públiques i el ministre de Transport Tolga Atakan, ministre d'Economia i Energia Hassan Taçoy, Ministre de Turisme i Medi Ambient Dt. Ünal Üstel, ministre d'Agricultura i Recursos Naturals, Dursun Oğuz, ministre de Treball i Seguretat Social Faiz Sucuoğlu, principal president del partit republicà de l'oposició Tufan Erhürman, comandant del cos de pau xipriota turc, comandant major major Sezai Öztürk, comandant de les forces de seguretat Tuğgeneral Altan Er i vicepresident de l'Assemblea republicana Zorlu Aproximadament 3 convidats de Turquia i de l'estranger van assistir a la nit de promoció de Günsel, a la qual van assistir Töre.

Prop de l'est de la Universitat, president del patronat El Dr. İrfan Suat Günsel: “El nostre pare és el Dr. El somni de Suat Günsel; Des del disseny, ens hem convertit en realitat treballant dia i nit, amb un sol cos, un cor, amb molta fe. ”

Prop de l'est de la Universitat, president del patronat El Dr. L'Irfan Suat Günsel va pronunciar un discurs a la nit on es va presentar Günsel B10, desenvolupat per enginyers turcs amb 9 anys de R + D i estudis de disseny. El somni de Suat Günsel; Des del disseny fins a l’R + D, de la tecnologia a l’enginyeria, ens hem transformat en realitat treballant dia i nit amb un sol cos, un cor, amb molta fe. Vivim amb l’honor, l’orgull i la felicitat de poder compartir GÜNSEL amb vosaltres, la nostra nació, la nostra pàtria i la nostra pàtria i introduir-la al món d’una manera forta ”.

Expressar que la realització d’un gran projecte com Günsel és un dels indicadors més valuosos de la potència productora de ciències de la Universitat del Pròxim Orient. El Dr. "El Pròxim Orient i la Universitat Girne s'han convertit en les universitats més grans i desenvolupades de la geografia i han ocupat el seu lloc entre les respectades universitats del món". Disposa de la infraestructura tecnològica i el material acadèmic que portarà a terme simultàniament els dos mil articles publicats a revistes indexades internacionals i 385 projectes en curs. "

La capacitat de producció de Günsel, la producció en sèrie del qual començarà el 2021, arribarà a 2025 vehicles anuals el 20. La nit del llançament del primer model B9 de Günsel, es va presentar als convidats el model promocional del segon model J9, que s'ha mantingut en secret fins avui. El procés de desenvolupament de la J9, que està dissenyat com un SUV, està previst que s’acabi el 2022 i es preveu la promoció del prototip. Prop de l'est de la Universitat, president del patronat El Dr. En la presentació que İrfan Suat Günsel va celebrar durant la nit, la producció del segon model J9 començarà el 2024.

La transformació de Günsel de la República Turca del Xipre del Nord en un dels països exportadors d'automòbils suposarà un gran salt per a l'economia del país. D’una banda, Günsel proporcionarà una gran quantitat d’ingressos d’exportació a TRNC amb els cotxes que exportarà a l’estranger, i l’estalvi de combustible que proporcionarà Günsel, que s’utilitza nacionalment, reduirà considerablement la quantitat de combustible importat. Per aquest motiu, Günsel té el potencial de reduir molt el dèficit del comerç exterior aportant una contribució bidireccional a l’economia del TRNC. Els ingressos d'exportació que crearà, l'economia que establirà la indústria proveïdora d'automòbils i l'ocupació que proporcionarà faran de Günsel una de les locomotores més importants de l'economia del TRNC.

El primer ministre Ersin Tatar: "Com a República turca del nord de Xipre, hem format grans grans noms i grans herois. Tothom hauria de reconèixer que Suat Günsel, que treballa des de fa molts anys des de la lluita, ha estat treballant per a la República Turca del nord de Xipre, és un d’aquests herois. Hi ha molts problemes per al nostre Xipre a la Mediterrània oriental. La història d’èxit signada aquí ha fet vergonya els oradors negatius. Com que tenim èxit, som els fills d’una nació d’èxit, que abraça el seu país, creu en la perfecció i té talent. Aquí teniu la República turca de Xipre del Nord. Avui assistim a la història. Günsel aportarà una gran contribució a les exportacions, ocupació, economia i desenvolupament del nostre país. Vull agrair la família Günsel, que ha aconseguit aquest gran èxit. "

3. President del TRNC Derviş Eroğlu: "Va establir la fundació de la Universitat del Pròxim Orient amb Suat Günsel durant el primer ministre. Des d'aquell dia, Suat Günsel i la seva família han plantejat tants terrenys que hem oblidat el número. Suat Günsel ha perseguit el més perfecte en tots els projectes, des de la universitat fins a l’hospital. La família Günsel només pot estar orgullosa dels projectes en què la signatura ha augmentat. Que el vostre èxit sigui permanent ”.

Ambaixador de la República de Turquia, Ali Murat Başçer de Nicòsia: “El mercat mundial de l’automoció està en una nova cruïlla de carreteres. Sr. President de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, automotriu nacional de Turquia com es va dir en la reunió de desembre 27 de tOGGer ha presentat avui, tothom és igual d'entrar en aquesta carrera. Günsel, signat per Pròxim Orient, crearà un exemple important per al desenvolupament de tecnologia, R + D i projectes industrials per a totes les nostres universitats. Agraeixo sincerament a tots els mecenes que han contribuït. ”

Tufan Erhürman, president del partit republicà turc: “Avui assistim a un somni realitzat aquí. Presento el meu agraïment als que han experimentat aquest orgull. Visitant les instal·lacions de producció, vaig veure joves enginyers que treballaven emocionats al començament de les seves funcions. Els ho agraeixo a tots. Sempre diem que el productor no desapareix. La família Günsel continua implementant projectes anomenats impossibles. Felicito de tot cor la família pel seu èxit. "

El viceprimer ministre i ministre d'Afers Exteriors, Kudret Özersay: “La República turca del nord de Xipre i la seva gent necessiten més d’una història d’èxit. Günsel també és una història d’èxit inspiradora important. En nom del nostre estat, vull donar les gràcies a tothom que va signar aquesta història d’èxit, especialment a la Família Günsel. Una inversió així requereix una visió magnífica. Juntament amb Günsel, van demostrar quina és la visió de la família Günsel i de la Universitat del Pròxim Orient ”.

Hasan Taçoy, ministre d'Economia i Energia: “Günsel és un gran projecte per a l’economia del nostre país que hem de creure i protegir fins al final. Suat Günsel, que ha aportat valors molt importants al nostre país fins ara, ha aportat un gran valor al nostre país somiant amb la seva professora i la seva família i treballant dur per fer realitat aquest somni. El món canvia. És molt atractiu tenir un projecte de cotxe elèctric que es produirà a partir del sol com a país solar. Per tant, hem de protegir aquest projecte, que hem estat testimonis de convertir-se en un somni fet realitat. "

Ministre de Treball i Seguretat Social Faiz Sucuoğlu: "Quan conversava amb la meva mestra Suat Günsel fa anys, em va dir que algun dia es produiria un cotxe. Quan li vaig dir que no era fàcil, va dir que faria realitat els meus somnis. Aquí assistim a la realització d’aquest somni. La història de Günsel, que va començar amb deu enginyers i continua amb 10 enginyers actuals, arribarà a milers d’enginyers en els propers anys. Günsel ens obrirà el camí per mantenir la nostra joventut al país amb l’ocupació que crearà contribuint a reduir la taxa d’atur juvenil, que avui ha arribat al 100% ”.

SOLAR AMB FIGURES

El primer model B9 de Günsel és un cotxe 100% elèctric. El vehicle, que pot recórrer 350 quilòmetres amb una sola càrrega, es va produir combinant en total 10 mil 936 peces. El motor del vehicle és de 140 kW. El límit de velocitat del Günsel B100, que pot arribar als 8 km per hora en 9 segons, està limitat electrònicament a 170 km per hora. La bateria de Günsel B9 es pot carregar en només 20 minuts amb una càrrega de gran velocitat. Si s’utilitza la recàrrega estàndard, aquest temps és de 7 hores. En el procés de desenvolupament, es van signar acords amb més de 100 proveïdors de 1,2 països per a la producció del Günsel B9, on més de 28 enginyers dediquen 800 milions d'hores de mà d'obra.

Els cotxes elèctrics augmenten cada any el seu pes al mercat automobilístic mundial. El nombre de cotxes elèctrics venuts al món el 2018 va ser de 2 milions. Es preveu que les vendes de cotxes elèctrics, que es preveu que arribaran als 205 milions el 10, els 2030 milions el 28 i els 2040 milions el 56. Els cotxes elèctrics capturaran el 2040 per cent del mercat de l’automòbil el 57.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar