Melbourne Opera Tramway

línia de tramvia de Melbourne funcionada amb energia solar
línia de tramvia de Melbourne funcionada amb energia solar

Melbourne, la capital de la Victòria, que té el títol de ser la segona ciutat més gran d’Austràlia, va començar a operar tota la xarxa de tramvies de la ciutat amb energia solar.


La central solar d'en Neoen Numurkah, inaugurada oficialment la setmana passada, genera un percentatge d'energia renovable 100 per operar l'enorme xarxa de tramvia de la ciutat. Aquesta instal·lació es va construir per proveir 255 mil megawatts hores d'electricitat a la xarxa energètica nacional cada any. El projecte va ser finançat en el marc del Solar Trolley Initiative del Partit Laborista Australià.

Gràcies a aquest projecte, els residents de Melbourne tindran tramvies més nets i consciències més còmodes. L’emissió de carboni a reduir amb la nova central solar construïda equival a retirar 750 mil turismes de les carreteres o plantar arbres al voltant de 390 milers. L’estat de Victòria, on Melbourne és la capital, ha fixat el seu objectiu d’energia renovable en un 2025 per cent el 40 i el 2030 per cent fins al 50. Aquest projecte d’energia solar també es considera un pas important en aquest sentit.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar