Fàbrica d’automòbils domèstics per iniciar la producció massiva el 2021

La fàbrica d'automòbils nacionals també estarà en producció de sèrie
La fàbrica d'automòbils nacionals també estarà en producció de sèrie

Faiz Sucuoğlu, ministra de Treball i Seguretat Social de la TRNC, va visitar la fàbrica on es produirà Günsel, el primer cotxe elèctric domèstic del país, i El Dr. Va rebre informació d’Irfan Günsel sobre les obres.


Segons la informació donada pel Ministeri, İrfan Günsel va explicar que la producció de B10, que es va formar combinant més de 9 mil peces amb els seus propis enginyers, començarà el 2021 a la fàbrica, la inversió de la qual es finança amb els seus propis recursos, i que la seva capacitat de producció començarà amb 2021 vehicles l'any al 2. Va expressar que està previst que s’arribi a 2025 mil vehicles anuals el 20.

Sucuoğlu va dir: "La informació que rebem demostra que una altra qüestió tan important com l'ocupació que crearà la fàbrica d'automòbils nacional serà l'ocupació que proporcionarà als fabricants de la indústria de proveïdors d'automòbils. També vam saber que s’ha signat un protocol de cooperació amb 28 empreses de 800 països per a la producció de peces dissenyades per enginyers. Amb l’inici de la producció massiva, es mantenen negociacions amb proveïdors per produir les peces que componen aquest cotxe al nostre país. Els seus estudis demostren que, juntament amb les instal·lacions de producció que s’utilitzaran en la producció i que s’estableixen al nostre país per a la producció d’automòbils, milers de joves tindran l’oportunitat de treballar com a enginyers i tècnics, cosa que evitarà la fuga de cervells ”. expressions utilitzades.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar