Advertència de consciència amb la protecció dels vostres adhesius de distància a AŞTİ

Advertència de consciència amb asma
Advertència de consciència amb asma

El municipi metropolità d'Ankara continua avisant els ciutadans mitjançant la presa de mesures per combatre el brot de coronavirus. Amb la nova aplicació llançada a Başkent, es van col·locar adhesius "a la distància" als edificis de serveis del Municipi Metropolità, especialment AŞTİ. Afirmant que van començar a distribuir “adhesius” estimulants als mercats, el cap de departament de policia del Municipi Metropolità, Mustafa Koç, va dir que pretenen conscienciar els ciutadans sobre la seva pròpia salut i la salut dels altres.


El municipi metropolità d'Ankara continua lluitant contra l'esclat de coronavirus mitjançant mesures noves.

Continuant les seves advertències sobre comptes de xarxes socials, pantalles de la ciutat i cartells amb la crida a "HomeKal", el municipi metropolità va preparar adhesius per "mantenir la distància" per sensibilitzar.

PRIMERA SOL·LICITUD A AŞTİ

Col·locant aquests “adhesius” a AŞTİ, on s’experimenta el trànsit de passatgers, el Municipi Metropolità assegura que els ciutadans que esperen la cua de bitllets davant de les oficines de les companyies d’autobusos estiguin atents a aquest advertiment.

Afirmant que continua la tasca de desinfecció a AŞTİ per a la salut pública, el cap de departament de policia del Municipi Metropolità, Mustafa Koç, va declarar que vol conscienciar els ciutadans sobre els adhesius posats a terra i va dir:

“Ens preocupa els estudis de desinfecció en la lluita del nostre municipi metropolità contra la propagació del coronavirus. A part d’això, estem donant aquesta lluita un pas més i estem treballant per crear consciència a la nostra gent sobre la protecció de la distància social. Hi ha una disminució important del nombre de passatgers, però a AŞTİ hem creat "adhesius" als llocs d'espera de davant de les plataformes i els hem unit als ascensors. Es va activar la circular del Ministeri de l’Interior del Ministeri de l’Interior amb l’objectiu d’asseure una persona en seients dobles en autobusos i asseure’s transversalment als seients del darrere i del davant. Ho hem notificat a empreses d'autobusos interurbans. Seguim la seva implementació mitjançant la policia i els guàrdies de seguretat. Les empreses tenen una pèrdua important d’ingressos. Amb la instrucció del nostre president, el Sr. Mansur Yavaş, i amb la decisió del Consell d’Administració de BUGSAŞ, vam reduir a la meitat els honoraris rebuts dels autobusos a la sortida d’AŞTİ. Veiem una sensibilitat en els nostres ciutadans. Faig una crida a tots els residents d'Ankara, si us plau, quedeu-vos a casa, manteniu la distància social quan sortiu, eviteu la propagació del virus. "

Mehmet Bingöl, que treballa a l’oficina de venda de bitllets, va afirmar que la nova aplicació és útil i va dir: “Els adhesius a distància social van ser molt útils. Els demanem que ens parlin posant-se a peu als adhesius per tal que puguin conscienciar els passatgers. El Municipi Metropolità continua els seus esforços per combatre el virus a AŞTİ. Vull transmetre la meva satisfacció a Mansur Yavaş des d'aquí ". Faruk Çayan, que va viatjar a Denizli, va destacar la importància dels avisos i precaucions:" Van posar una càmera tèrmica a la porta del tub, aquesta aplicació va cridar l'atenció. Per tal de protegir la distància social, vaig trobar molt exitosa aquesta aplicació, amb adhesius enganxats als pisos i ascensors. Mentre va pujar a l’autobús, el propietari de l’empresa va repartir una màscara, el Municipi Metropolità va crear consciència a tothom. Es deixa un seient als autobusos per distància social. Crec que si tothom pren la precaució necessària, superarem aquests dies tan difícilment aviat com sigui possible ”.

DISTRIBUIT A MERCATS

Afirmant que distribueixen adhesius d’avís als mercats que els ciutadans fan servir intensament, el cap del departament de policia, Mustafa Koç, va dir que van fer una trucada a casa amb els cartells que preparaven.

Koç, que va examinar-se amb els equips de policia dels mercats on es va presentar la sol·licitud, va proporcionar la informació següent:

"A l'entrada dels mercats, penjem els cartells d'advertència de" tornar a casa quan acabis de comprar ". Una altra circular del nostre Ministeri d’Interior es va traslladar al nostre municipi. Per complir la circular que determina el nombre de clients que es poden ubicar segons els metres quadrats dels mercats, hem publicat avisos indicant quants clients poden entrar a l’entrada dels mercats. També enganxem els adhesius de "mantenir la teva distància" al terra per evitar que s'acumulin davant de la caixa. Volem ampliar aquests estudis a Ankara. ”

Tuncer Ömür va expressar que va veure els adhesius mentre comprava, “Hi ha d’haver una distància per a la salut. Una aplicació molt lògica. Estic molt satisfet amb la pràctica de mantenir la distància entre els clients quan comercialitzen al caixer. Vull agrair el nostre president i tots els que van contribuir. "

ENCANT PER A ELEVADORS

Els adhesius, que van començar a col·locar-se als edificis de servei del Municipi Metropolità, també s’apliquen als ascensors.

Metropolitan prioritza la salut dels empleats amb adhesius amb l’avís de protecció de la distància social, Metropolitan Municipality adverteix a 4 persones perquè prenguin els ascensors contra el risc d’epidèmia. Başak Yılmaz, del personal metropolità, va dir: "Estic satisfet amb les mesures adoptades per protegir la salut del personal. Vull agrair a tots els que van contribuir, especialment al nostre alcalde metropolità, Mansur Yavaş. ”Esra Okkalı va dir:“ Estic molt satisfet amb la pràctica a distància social iniciada al municipi ”. Osman Özcan va dir que creu que els adhesius que contenen l'avís de distància social per a la salut són efectius i va dir: "Trobo les pràctiques de protegir la distància social iniciada pel nostre municipi a causa de la malaltia epidèmica".

Els adhesius d’ubicació s’aplicaran a les estacions de metro i ANKARAY, on els ciutadans viatgen diàriament, en poc temps.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar