Berenar per a professionals de la salut de la Izmir Metropolitan

Berenar per a professionals de la salut d’Esmirna Buyuksehir
Berenar per a professionals de la salut d’Esmirna Buyuksehir

El municipi metropolità d’Esmirna continua solidaritzant-se amb els treballadors sanitaris que no podrien deixar les seves funcions a causa de la nova epidèmia de coronavirus. Els berenars preparats per als professionals de la salut van començar a distribuir-se als hospitals.


Izmir Metropolitan Municipality continua donant suport als professionals sanitaris d’Esmirna. Metropolitan Municipality, que produeix màscares mèdiques i les distribueix a centres sanitaris i hospitals familiars, va començar a preparar i distribuir pastissos i galetes per al personal sanitari que no pugui sortir de l’hospital.

La primera producció de 350 persones preparades per instructors de la pastisseria i la cuina de la fàbrica vocacional de la Municipalitat Metropolitana d’Izmir es va lliurar a l’Hospital Eşrefpaşa del Municipi Metropolità d’Ismir. Avui s’han deixat 1200 paquets de pastissos i galetes a l’Hospital d’Investigació i Formació Atatürk de la Universitat d’Izmir Katip Çelebi. Demà, SBU Dr. Es lliuraran aliments preparats per a l'Hospital de formació i investigació en malalties del pit i cirurgia de Suat Seren i l'endemà a l'Hospital de formació i investigació de la Universitat de Ciències de la Salut.

La zona de producció està desinfectada

Els instructors de pastisseria i cuina que produeixen a l’edifici de la Fàbrica Vocacional d’Halkapınar utilitzen ossos, màscares i guants. Ercan Turan, un dels formadors de la fàbrica professional, subratlla que la zona de producció es desinfecta cada dia i es controlen les condicions higièniques constantment. Turan assegura que cada dia treballaran per donar suport al personal sanitari que té dificultats per accedir a menjar saludable i afirma que la solidaritat continuarà.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar