Com obtenir un permís de viatge? S'obté un certificat de permís de viatge mitjançant e-Government?

Com obtenir un document de permís de viatge?
Com obtenir un document de permís de viatge?

Com obtenir un permís de viatge? Obtenir un certificat de permís de viatge mitjançant un govern electrònic? Requisits per obtenir un permís de viatge? Qui pot obtenir el document de permís de viatge?


El president Recep Tayyip Erdogan va declarar que "Els viatges interurbans estan subjectes al permís de les administracions" pel que fa als permisos de viatges interurbans. Segons la circular del lloc web del Ministeri d’Interior; No serà possible el viatge en bus interurbà, excepte els ciutadans que tinguin les condicions que es considerin oportunes per part de les administracions. Els ciutadans que han mort en familiars de primer grau o tenen malaltia greu i els ciutadans que no tinguin lloc on allotjar-se, especialment en els darrers quinze dies, poden sol·licitar-se a les administracions o governs de districte per obtenir un permís de viatge.

A més, aquells que acrediten la seva participació en els processos de producció i subministrament de les cambres professionals pertinents, i els que siguin alts funcionaris públics i proveïdors de serveis públics no tindran restriccions de viatge.

COM sol·licitar el certificat de permís de viatge?

Els ciutadans que estiguin obligats a viatjar entre ciutats sol·licitaran la Junta de permisos de viatge, que es constituirà sota la coordinació dels governants i governants del districte, i sol·licitaran un document de viatge. Per a aquells que es consideri oportú, el consell emetrà un document de permís de viatge en autobús interurbà, inclosa la ruta i la durada del viatge. La planificació de l’expedició d’autobús la farà la Junta de permisos de viatge i s’informarà a les persones pertinents.

La Junta de permisos de viatge enumerarà la llista de ciutadans que viatjaran en autobús, els seus telèfons i les llistes de passatgers, les adreces de les quals estan indicades al seu destí, a la governança de la ciutat a visitar. Els autobusos que tenen permís de viatjar només poden parar a les terminals d’autobusos provincials de les rutes de viatge i poden agafar els passatgers que tinguin permís de viatjar pels governs de les províncies on s’aturen en cas que hi hagi un buit en les seves capacitats. Els serveis de trasllat de les empreses d’autobusos estaran prohibits.

A PARTIR DEL GOVERN electrònic, es rep un certificat de permisos de viatge?

L’Oficina presidencial de transformació digital ha anunciat que el Document de permís de viatge es pot obtenir a partir d’ara en endavant. En una declaració feta al seu compte de Twitter, "Els ciutadans que viatjaran dins de l'àmbit de les mesures de coronavirus ja no estan obligats a dirigir-se a les administracions del districte. Les sol·licituds de permisos de viatge es troben al portal de l'administració electrònica.

Procés de sol·licitud

  1. Feu la sol·licitud mitjançant e-Government Gateway
  2. La vostra sol·licitud es reenviarà a la junta de permisos de viatge i serà evaluada pel consell.
  3. Després de l'avaluació feta per la Junta de permisos de viatge, els sol·licitants seran notificats per SMS, ja que "La vostra sol·licitud ha estat acceptada" o s'ha rebutjat la sol·licitud.
  4. Els ciutadans les sol·licituds dels quals s’acceptin seran acceptats als escriptoris d’aplicació creats a les terminals d’autobusos o aeroports, un cop verificats amb el seu número de identificació TR.

EXEMPLE DE CERTIFICAT DE PERMIS DE VIATGE

exemple de permís de viatgeSigues el primer a comentar

Yorumlar