Com protegir-se del coronavirus?

Com protegir-se del coronavirus
Com protegir-se del coronavirus

No hi ha medicaments que s'ha demostrat eficaç per als coronavirus. Per aquesta raó, es donen tractaments als pacients per reduir les queixes i per ajudar a les funcions d'òrgans deteriorades, si n'hi ha. Les persones que han visitat personalment o visitat la Xina durant els darrers 14 dies al nostre país haurien de contactar definitivament amb el centre sanitari més proper si presenten símptomes com febre, tos i problemes respiratoris.

QUINS SÓN ELS PERSONES PER PROTEGIR VIRUS?

  • Els pacients diagnosticats de coronavirus es poden transmetre quan ens acostem a més d’un metre. No s’ha d’acostar el màxim possible a les persones malaltes. Per evitar-ho, les persones malaltes no han de sortir a la comunitat en la mesura del possible, sinó que han de dur una màscara si ho han de fer.
  • S’hauria d’evitar la massa tensió i les abraçades.

MÈTODES DE PREVENCIÓ DE FACTORS EXTERNS

  • Quan tossim o esternudem, si no tenim un mocador amb nosaltres, hauríem d’esternudar o tosir-nos al braç. Aquest és un mètode de protecció no només per al coronavirus, sinó també per a altres refredats i grip.
  • La higiene de les mans és molt important. Sens dubte, hauríem de rentar-nos les mans tan aviat com tornem a casa des de fora. Amb el màxim sabó i aigua possible, cal rentar-se entre els dits, la part superior de la mà, el palmell, i després assecar-se. No és només passar aigua.
  • Hem de tenir desinfectants que no necessiten aigua mentre estiguem fora durant el dia. És útil utilitzar desinfectants quan acabem la feina mentre fem la compra al mercat mentre viatgem al metro, els autobusos.

MESURES EN ÀREES PÚBLIQUES

  • S'ha de ventilar amb freqüència.
  • S'ha de prestar atenció a la neteja de superfícies. Si s’elimina dues vegades al dia, aquest número s’ha de duplicar. Això va per la casa.
  • Els desinfectadors de mà han d'estar disponibles en aquests llocs.

S'HAN D'ANAR A L'HOSPITAL ARA

  • A més dels símptomes de la grip i la grip, els joves que no presenten cap malaltia han de consultar un metge quan tenen respiració.
  • Els que rebin càncer, malalties renals, trasplantaments cardíacs i la supressió del sistema immune han d’anar a l’hospital immediatament, fins i tot amb símptomes normals de grip.

ATENCIÓ A L’ÚS DE LA MÀSQUERA


Va explicar que el Ministeri de Salut no necessita portar màscares per a persones que no siguin pacients. Es va afirmar que portar una màscara pot comportar una "falsa sensació de seguretat". Mentre porta una màscara, es produeix la percepció d’acord que estic protegit. Es recomana als qui estiguin malalts que portin màscares. És més important que els no pacients prenguin les precaucions necessàries que expliquem abans de dur una màscara.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar