La prohibició del vol a Azerbaidjan i Geòrgia es va ajornar al 17 d'abril

El vol cap a Azerbaidjan i Geòrgia s'ha ajornat a l'abril
El vol cap a Azerbaidjan i Geòrgia s'ha ajornat a l'abril

Dins l’àmbit de les mesures de tipus New Coronavirus al nostre país, es va decidir aturar mútuament el transport aeri amb Geòrgia el 14 de març de 2020 (avui) a les 24:00 hora local.


mesures de coronavirus en virtut de Turquia, Alemanya, França, Espanya, Noruega, Dinamarca, Bèlgica, Àustria, Suècia i els vols organitzats als Països Baixos 14 de març de, 2020 de data a les 08: 00 de, Azerbaidjan i Geòrgia 24: A partir d'abril de 00 17 Es va suspendre fins al 2020.

No obstant això, va augmentar l'oci o els ciutadans a l'estranger com un estudiant que estudia a l'estranger, 17 de març, 2020 Data serà capaç d'entrar a Turquia fins a les 24.00 hora local amb el requisit de quarantena de 14 dies.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar