Desinfectats per l’aeroport i les parades d’autobús de Kahramanmaraş

L’aeroport i l’autobús de Kahramanmaras es desinfecten
L’aeroport i l’autobús de Kahramanmaras es desinfecten

El municipi metropolità de Kahramanmaraş va desinfectar les parades d'autobús i l'aeroport que utilitzen els ciutadans de tota la ciutat.


El municipi metropolità de Kahramanmaraş continua treballant intensament per polvoritzar i desinfectar dins de l’àmbit de la prevenció contra brots de coronovirus. Els equips del departament de serveis de transport del municipi metropolità han completat les obres de desinfecció i desinfecció a les parades d'autobús disponibles a tota la ciutat.

D'altra banda, les obres de desinfecció i desinfecció de l'aeroport i la Terminal d'autobusos de Kahramanmaraş, que donen servei als passatgers de fora de la ciutat, han estat completades pels equips de la Direcció de la Direcció de Salut Ambiental i Polvorització del Municipi Metropolità de Kahramanmaraş. Els equips del municipi metropolità de Kahramanmaraş continuen les seves activitats de desinfecció a tota la ciutat.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar