Aparcament de vehicles per a Altınordu

aparcament per a altinorduya
aparcament per a altinorduya

Municipi Metropolità d’Ozova, president de l’aparcament, que s’ha convertit en una necessitat enorme a tota la província. D'acord amb les instruccions de Mehmet Hilmi Güler, continua produint solucions permanents, no locals.


Per tal de trobar una solució a les necessitats d’aparcament de la ciutat, el Municipi Metropolità, que va començar a treballar a la zona del costat nord de l’estadi del 19 de setembre, va ampliar la zona d’aparcament existent i va oferir l’aparcament d’aproximadament 200 vehicles al servei dels ciutadans.

"PROPORCIONARÀ EL CONFORT A LA CIUTAT"

Coşkun Alp, secretari general del Municipi Metropolità d'Ora, que va examinar les obres sobre el lloc, va dir: "Hi ha dificultats per aparcar a la nostra ciutat. Per aquesta raó, comencem a treballar en una superfície de 2 500 metres quadrats darrere de l'estadi. Aquesta zona, que també va vessar asfalt, va ser un pas cap a la solució de la necessitat d’aparcament. Aquesta zona, on es poden estacionar almenys 200 vehicles juntament amb la zona d’aparcament existent, proporcionarà un alleujament dins de la ciutat. D’aquesta manera, continuarem augmentant la nostra feina. Agraïm als companys que han contribuït i esperem que les nostres inversions siguin beneficioses per a la nostra ciutat. ”

Dins l’àmbit del projecte, hi ha aproximadament 4 vehicles d’il·luminació d’aparcaments i aparcaments en 847 200 metres quadrats, zona d’aparcament de motocicletes, millora de façanes de l’edifici del club, aplicació de sòl de formigó premsat i obra de terra d’asfalt de 4.610 metres quadrats.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar