Noves mesures per combatre el coronavirus a Ankara

Noves mesures per combatre el coronavirus a cistella
Noves mesures per combatre el coronavirus a cistella

El municipi metropolità d'Ankara continua la seva lluita activa a la capital de la ciutat adoptant noves mesures contra l'epidèmia de coronavirus. Mentre que la fàbrica de pa de Halk maximitza les pràctiques d’higiene en els punts de venda, especialment a l’àrea de producció, duu a terme el procés de desinfecció de forma minuciosa en vehicles de transport públic, vehicles de transport públic, vehicles de transport públic, taxi i microbuses i vehicles de servei C Plate. L’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, va anunciar que Metropolitan Municipality col·laborarà amb les organitzacions no governamentals per distribuir aliments als animals de carrer per tal de satisfer la disminució de la necessitat d’aliments a causa del tancament de cafeteries i restaurants.


El municipi metropolità d'Ankara continua amb les seves activitats les 7 hores fins a les 24 hores fins a la lluita contra les malalties epidèmiques a tota la capital.

A causa del brot de coronavirus, totes les unitats sota la coordinació del Centre de Gestió de Crisis maximitzen les seves pràctiques d’higiene de les unitats i també implementen noves mesures i mesures.

DISTRIBUCIÓ DE MAMA PER A AMICS

L’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, va anunciar que van començar a distribuir aliments en cooperació amb organitzacions no governamentals del Municipi Metropolità en cooperació amb les cafeteries i restaurants que satisfan les necessitats d’aliments dels animals de carrer davant el risc d’epidèmies.

Mustafa Şener, veterinari del veterinari del municipi metropolità d'Ankara i responsable de la sucursal zoològica, que va declarar que van tornar a la quarantena, on els ciutadans retornats es trobaven al campus de Gölbaşı on van acollir els animals perduts al refugi de Gölbaşı del municipi metropolità, i va donar les següents dades sobre les mesures adoptades:

"Es va crear una mesa de crisi sota la presidència del nostre governador d'Ankara. D'acord amb la sol·licitud de l'Oficina del Governador, vam portar els nostres 16 animals errants a la zona de quarantena al nostre refugi d'animals al municipi de Gölbaşı i en coneixement dels nostres voluntaris, per tal d'evitar problemes de salut, sobretot nutrició, ja que els nostres voluntaris no poden entrar a l'exterior. Els nostres veterinaris van realitzar controls de salut des del primer moment que van arribar els nostres animals. Sis dels 16 animals perduts van ser esterilitzats. Vam contactar amb els voluntaris que miraven els animals de la regió. Els nostres voluntaris poden venir en qualsevol moment per alimentar els animals de la nostra residència d’avis i obtenir informació sobre el seu estat de salut. Després de la retirada de la quarantena, els nostres animals seran retornats al medi del qual van ser extrets. Els nostres amants dels animals no s’han de preocupar d’això, els nostres animals estan en bon estat de salut i no hi ha cap problema en l’alimentació. També vam començar a distribuir menjar ”.

La presidenta de la comunitat natural i de protecció dels animals de la Universitat d'Ankara Hacı Bayram Veli, Damla Karaboya, va dir: "Després de la declaració de la zona de quarantena, els animals que vam alimentar van ser traslladats al refugi de Gölbaşı. Al principi, ens vam apropar esbiaixadament, però ara podem veure als nostres amics al refugi d’animals de Gölbaşı. No hi ha cap problema. Si bé el seu pes és molt bo i la seva salut és bona ", va dir Tenay Yücel, amant dels animals voluntaris," Fa anys que vinc a aquest refugi. En aquest refugi, la vida i el menjar de les ànimes estan sempre presents. Els seus sucs es canvien regularment. Les vacunes es fan regularment, els processos d’esterilització es fan immediatament. Després que el nostre alcalde metropolità, Mansur Yavaş, prengués possessió del càrrec, la situació va ser millor. Els que no veuen aquí parlen de manera diferent i negativa. Les nostres ànimes estan aquí segures. Les nostres vides són molt saludables aquí. Ningú no s’ha de preocupar ”. Va expressar els seus pensaments.

EL MITJA ESTÀ AL NIVELL DE L’HIGIENE MÉS ALT

La fàbrica de pa Ankara Halk també ha augmentat les seves precaucions contra el coronavirus a les botigues on es produeixen pa i productes de fleca, especialment en botigues al detall, bufets de pa Halk i bagels.

Halk Bread Factory, que va posar en marxa el Pla d’acció d’emergència per a la protecció contra brots, va començar a mesurar la febre amb les temperatures corporals diàries periòdicament a la contractació de tots els empleats. Halk Ekmek, que va augmentar el nombre de desinfectants i va publicar cartells d’avís en punts tancats, va fer obligatori portar màscares i guants. Halk Ekmek, que tanca les cafeteries a les botigues de venda, va començar a aplicar la regla d’1 metre de protecció de la distància social per a les vendes diàries de productes.

Afirmant que prioritzen la salut pública i la seguretat alimentària, la directora general de Halk Ekmek, Recep Mızrak, va anunciar que van prendre mesures estrictes:

"Hem preparat 23 objectes. Hem creat un servei de crisi d’emergència per al seguiment de les aplicacions. Com que les nostres instal·lacions de producció treballen 3 torns, mesurem la temperatura corporal del nostre personal que treballa a aquest canvi en el moment de l’ocupació. Al punt d’higiene, vam portar la necessitat de producte, guants i màscara desinfectants. Hem dissenyat línies grogues a intervals d’1 metre per protegir la distància social del nostre magatzem comercial. D’aquesta manera, intentem protegir la distància dels ciutadans entrants ”.

LA DESINFECCIÓ HA COMENÇAT EN ELS VEHICLES DE SERVEI DE PLACES C

En declarar que han doblat els processos de neteja i desinfecció relacionats amb el coronavirus des del primer dia, ja que el departament d'Afers de la Salut, Seyfettin Aslan, va dir que els vehicles de transport públic se sotmeten a aquest procés cada dia.

Aslan va manifestar que també desinfecten els vehicles de servei de plaques C després del metro, ANKARAY, telefèric, autobusos i taxis i minibusos: “Continuem les obres de neteja i desinfecció en tots els vehicles de transport públic que s’utilitzen les 7 hores del dia. Ens vam reunir amb el president de la Cambra d’artesans dels operadors de vehicles d’Ankara i vam establir un centre. Després d'això, quan tots els vehicles de servei de plaques C arribin al centre, es farà una desinfecció contínua. El cap de departament de transports oferirà un treball coordinat en aquest tema. Com a metropolitana, estem tractant de complir els nostres esforços per a la salut de les persones les 24 hores del dia ”. Ali Cengiz, Akkoyunlu, responsable del departament de transports del municipi d'Ankara, també va subratllar que els vehicles comercials que operen a l'àrea de responsabilitat del municipi metropolità continuen la desinfecció les 7 hores del dia, "Un total de 24 vehicles comercials, inclosos microbuses i taxis comercials, han estat desinfectats. Quan finalitzi el procés de desinfecció d'aproximadament 7 24 vehicles de servei, es netejaran un total de 10 mil vehicles comercials. "

Tuncay Yılmaz, president de la cambra de comerciants dels operadors de vehicles de servei d’Ankara, va assenyalar la importància de l’estudi de desinfecció realitzat pel municipi metropolità: “Ens trobem en un sector que constantment transporta personal, treballadors i funcionaris a la ciutat, i estem en trànsit intens al matí i al vespre. La manera de desfer-se d’aquest perill és mitjançant la desinfecció i la neteja. En aquest sentit, el Municipi Metropolità ens proporciona les 7 hores del dia. Moltes gràcies. " Mentre que el conductor del servei de plaques C, İbrahim Aydirek, va agrair l’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, Fatih Yıldız va dir: “Volem agrair el servei d’Activitat Metropolitana d’Ankara pels seus serveis. Va ser una tasca de neteja i de ruixat ”.

MOLTES GRÀCIES AL PRESIDENT DE TAXI I DE COMPRES COMPRES

Prestant servei al departament de protecció i control del medi ambient, BELPLAS A.Ş. Els equips de neteja continuen el procés de desinfecció de taxis i minibusos cada dia, segons les instruccions de l’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş.

Mentre que les obres de desinfecció estan sota el control dels equips del departament de policia, Orhan Taşcı, que treballa a l'estació de taxis de l'aeroport, va dir: "Agraïm al nostre alcalde d'Ankara Metropolitan Municipality el seu suport. Estem molt contents de treballar en la desinfecció dels nostres vehicles. Compartim aquest problema amb els nostres passatgers. Els nostres passatgers poden utilitzar els nostres vehicles amb tranquil·litat. " Hasan Hakan Tağluk, president del Consell de la Cooperativa de Transportistes Motoritzats de Taxis Esenboğa, va dir: “Ens beneficiem d’aquesta aplicació amb el suport del nostre municipi metropolità. Els nostres passatgers reben bones opinions sobre la feina. Volem que aquests estudis continuïn. Volem agrair el nostre alcalde Mansur Yavaş pel seu suport. "

Rıfat Çetinkaya va declarar que serveixen a les parades de Sincan Dolmuş i va dir: "Tots els nostres vehicles van ser desinfectats. Vull agrair el nostre municipi i el senyor Mansur Yavaş pels seus serveis. "Els conductors de minibús que es van beneficiar del servei van dir:

  • Niyazi Bilgiç: “Volem agrair al nostre president Mansur Yavas aquest servei prestat pel municipi. Esperem que continuïn els serveis ”.
  • Feyzullah Kızıltaş: "Moltes gràcies al nostre Municipi per aquest servei."
  • Regal Taburlu: "Gràcies al nostre municipi per tenir cura d'aquestes qüestions. Continuem el servei de manera saludable. ”

NOVES MESURES addicionals

El Municipi Metropolità, que ha estat realitzant desinfecció contínua en molts punts des d’institucions i organitzacions públiques fins a organitzacions no governamentals, ha adoptat les mesures addicionals següents contra el perill epidèmic:

  • Els "Exàmens de Bombers", anunciats pel Municipi Metropolità el 30 de març, que es va anunciar que la sol·licitud seria acceptada i es celebrarà entre el 13 i el 17 d'abril, es van ajornar a una data posterior.
  • A causa de la disminució del nombre de passatgers dels comerciants que utilitzen els autobusos públics privats (ÖHO) i els vehicles públics de transport públic (ELV) que operen a Ankara, els preus en curs de llicència i línia de licitació es van retardar dos mesos.
  • A partir del 4 de març de 23, l’edifici Ankara Metropolitan Municipality, on 2020 efectius, a part dels permisos administratius, complien el mateix deure a l’edifici de la Direcció General d’EGO i ASKİ, dins l’àmbit de les mesures preses contra l’epidèmia de coronavirus i a la Direcció General del Municipi Metropolità, EGO i ASKI per tal de protegir la salut dels empleats. treballarà amb un sistema de desplaçament fins a un segon ordre per garantir que el servei públic es realitzi sense interrupcions.
  • Les noves sol·licituds d’assistència social al municipi es faran temporalment a través dels telèfons de contacte numerats ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 i (0312) 507 37 00) en lloc del Centre d’ajuda alimentària per evitar que les multituds es formin i s’estenguin el virus.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar