Els desinfectants de les mans es col·loquen a les estacions del sistema ferroviari d'Ankara

Els desinfectadors de mà es col·loquen a les estacions del sistema ferroviari d'Ankara
Els desinfectadors de mà es col·loquen a les estacions del sistema ferroviari d'Ankara

Dins l’àmbit de les mesures adoptades contra el coronavirus pel municipi metropolità d’Ankara, es van començar a instal·lar màquines desinfectants per màquines desinfectants a les estacions de metro, ANKARAY i telefèric. Els desinfectants amb sensors se situaran en 100 punts amb l’aplicació iniciada en els sistemes ferroviaris, que s’utilitzen àmpliament pels ciutadans amb la instrucció de l’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş.


El municipi metropolità d'Ankara continua la seva lluita efectiva contra el coronavirus (COVİD-19).

Prioritzant la salut pública, el Municipi Metropolità va afegir-ne una de nova a les precaucions i mesures adoptades a tota la capital capital contra el perill d’epidèmies i virus. Amb l’instrucció de l’alcalde metropolità Mansur Yavaş, les màquines expenedores de desinfectants de màgines de sensors van començar a col·locar-se a les estacions de metro, ANKARAY i telefèric.

S’HA DE POSAR A 100 PUNTS EN SISTEMES RAIL

Les màquines expenedores de desinfectants manuals dels sensors, que van començar a instal·lar-se a l'estació comuna d'ANKARAY i Metro a Kızılay, se situaran properament a 43 punts en un total de 11 metro, 4 ANKARARAY i 100 estacions de telefèric a la capital.

Subratllant que les màquines expenedores de màquines desinfectants es revisaran periòdicament, va proporcionar la següent informació:

"D'acord amb les decisions preses pel Centre de Gestió de Crisis creat per les instruccions del nostre alcalde metropolità d'Ankara, el Sr. Mansur Yavaş, col·locarem unitats desinfectants a mà en els punts on hi ha torns a les nostres estacions per protegir la salut dels nostres ciutadans que utilitzen sistemes ferroviaris en transport públic. Comencem els nostres estudis sobre aquest tema. La instal·lació es completarà tan aviat com sigui possible. Els nostres passatgers poden viatjar desinfectant-se les mans de forma gratuïta. "

CAPITALS SATISFATS AMB NOVA SOL·LICITUD

Eyyüp Dereli, que creu que les màquines expenedores de desinfectants col·locades a les estacions de metro per a la higiene de les mans és una aplicació in situ, va dir: "Vull agrair el nostre alcalde metropolità, Mansur Yavaş, per haver pres aquestes mesures. Una aplicació molt maca. Donarem l’esquena, intentarem desfer-nos d’aquesta malaltia. Si prenem aquestes mesures, superarem aquests dies simplement per país ”.

Mentre que les obres de desinfecció i neteja continuen a les estacions de metro, els ciutadans que utilitzen el transport públic van compartir les seves reflexions sobre la tasca realitzada pel Municipi Metropolità en matèria de salut pública amb les següents paraules:

  • Yeliz Islandia: “El desinfectador de mà és una molt bona idea. L’ús de desinfectants ens pot resultar relativament reconfortant. Vull que aquesta aplicació s’ampliï a totes les estacions per als passatgers que hagin d’utilitzar el metro ”.
  • Murat Erdoğan: "És una aplicació molt important en matèria de salut. És necessari tenir aquests desinfectants especialment en llocs públics. També hauria de ser a les nostres cases. Va ser molt bo per al nostre municipi fer aquesta feina. Gràcies als que van contribuir. "
  • Günel Nasibova: "Volem agrair a Ankara Metropolitan Municipality per considerar la nostra salut i implementar una aplicació".
  • Kamuran Baykal: “Estem molt satisfets amb el Metropolitan. Aquesta és una aplicació molt bonica i un bon servei. Almenys, les persones poden desinfectar la mà i viatjar sense portar cap germen. ”

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar