BASDEC al Regne Unit per a noves col·laboracions en defensa i aviació

basdec a Anglaterra per a noves col·laboracions en defensa i aviació
basdec a Anglaterra per a noves col·laboracions en defensa i aviació

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), que opera sota el sostre de la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa, va participar en les reunions i panells de negocis bilaterals del Roadshow 2020 del Regne Unit, organitzats pel Departament de Comerç Internacional del Ministeri d’Afers Exteriors britànic a Manchester, Coventry, Oxford i Londres.


BTSO, l'organització del sostre del món empresarial de Bursa, continua les seves activitats per als nous mercats d'exportació en defensa i aviació. BASDEC, que agrupa empreses de Bursa amb les empreses líders en defensa i aviació sota el lideratge de BTSO, continua les seves activitats en els mercats exteriors sense descans. BASDEC, que va participar en fires qualificades i organitzacions B2B de diferents continents, va ser aquesta ocasió a Anglaterra. En les reunions i taules comercials bilaterals organitzades pel Departament de Comerç Internacional del Ministeri d’Afers Exteriors del Regne Unit, va proporcionar informació sobre l’economia de Bursa i les capacitats de producció tecnològica de les empreses BASDEC.

TÉ UNA ORGANITZACIÓ EFICIENT

President de BASDEC Mustafa Hatipoğlu va dir que hi ha més de 120 empreses del clúster que operen a la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa. Hatipoğlu va afirmar que les empreses van participar en programes justos a Turquia i a l'estranger dins de l'àmbit d'UR-GE i a les activitats de clustering que es duen a terme sota el lideratge de BTSO, i que el programa del Regne Unit, que té importants reunions en la indústria de la defensa i l'aviació, va ser molt productiu. Hatipoğlu va remarcar que el potencial de Bursa en el camp de l'aviació i la defensa es va compartir en detall en el viatge de negocis d'Anglaterra.

PRESENTACIÓ DE BURSA I BASDEC A OXFORD

Afirmant que les empreses que són membres de BASDEC han recorregut un llarg recorregut, especialment en els punts de defensa i aviació, continua Hatipoğlu: “La nostra plataforma continua treballant per reforçar la seva competitivitat en sectors estratègics de Bursa, que té experiència en diferents camps com el sector de l’automoció, la maquinària i el tèxtil. Durant la visita del Regne Unit per part de BASDEC, vam proporcionar informació sobre el lloc de les empreses de BASDEC a la indústria de la defensa turca i els desenvolupaments dels darrers deu anys. Com a part del programa, mentre ens reuníem amb empreses de diferents sectors del sector de la defensa i l'aviació, vam compartir informació en nom de BTSO i BASDEC al plafó celebrat a Oxford. En el programa d'Regne Unit, mentre que també visitar Hartwell Campus, vam assistir a la recepció oferta per l'ambaixador de Turquia Umit Yalcin. Aquests programes eficaços per a BASDEC, el nostre clúster de defensa i aviació espacial que continua les seves activitats sota el lideratge de BTSO, continuaran en els propers períodes. "


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar