Mobilització d’higiene de parcs a vehicles de transport públic a Başkent

mobilització d’higiene dels parcs als vehicles de transport públic de la capital
mobilització d’higiene dels parcs als vehicles de transport públic de la capital

A la capital, el Municipi Metropolità continua lluitant contra les epidèmies. Els treballs de desinfecció i esterilització es duen a terme en molts punts, des dels sistemes ferroviaris fins als autobusos, des d’AŞTİ fins a les unitats de serveis del Municipi Metropolità, des de les àrees de recreació fins als edificis d’organitzacions no governamentals. Mentre que les obres de desinfecció es van duplicar amb el taulell de crisi establert per l’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, es va començar a utilitzar el mètode d’aire sec (mètode de pulvarització) especialment per a l’eliminació de bacteris i virus d’ANKARAY, Metro, Telefèric i Bus.


El municipi metropolità d'Ankara ha augmentat la seva importància en la lluita contra les malalties epidèmiques.

Amb l’ordre de l’epidèmia, que és eficaç a tot el món, per instruccions de l’alcalde metropolità Mansur Yavaş, es van duplicar els estudis de desinfecció i esterilització dels ciutadans, especialment els vehicles de transport públic.

Metropolitan Municipality ha creat un gabinet de crisi dins l’àmbit de la lluita contra les malalties epidèmiques i va estar en alerta amb totes les seves unitats relacionades.

NETEJA DE PARCS EN AUTOBUSS

Municipi metropolità, a tota la ciutat amb pràctiques de priorització de la salut pública;

- Sistemes ferroviaris (ANKARAY, metro, telefèric)

-Emnobusos públics i privats i minibuses

-Àrees de recreació,

I -Com

- Edifici de serveis municipals metropolitans,

Unitats dels districtes,

-Centres de Vida Familiar,

-AS que,

- En els punts de venda de pa públic

Continua desinfectant-se amb equips de neteja 7 hores / 24.

S'utilitzen nous mètodes

Metropolitan Municipality ha començat a utilitzar nous mètodes en estudis de desinfecció realitzats en zones públiques, inclosos centres i districtes.

En afirmar que utilitzen productes desinfectants aprovats per l’Organització Mundial de la Salut i el Ministeri de Salut, que no amenacen la salut pública, Seyfettin Aslan, el cap del departament d’Afers de Salut, va declarar que van començar a utilitzar nous mètodes en la lluita contra bacteris i virus, especialment en sistemes ferroviaris i autobusos:

"Hem duplicat els esforços de neteja i desinfecció en la lluita contra les malalties epidèmiques per ordre del nostre president, el Sr. Mansur Yavas. Ara prenem noves mesures des d’una nova perspectiva. Vam començar a utilitzar el nou sistema, pulvaritzat, és a dir, mètode a l'aire sec. Ens assegurem que els cotxes i autobusos del metro estiguin coberts de fum com una cinta de film. Mesurem la densitat de virus fent mesures per eliminar bacteris i virus. Realment vam veure que aquest mètode és eficaç. Amb aquest mètode, farem que tots els vagons i autobusos siguin més segurs. Continuarem aquest procés a intervals ”.

PLA FRANÇA DE HIGIENE EN PA DE FOLC

Si bé les obres d’higiene a Halk Pan i els seus productes consumits diàriament per la capital es duen a terme minuciosament, l’oficial d’operacions de pa i l’enginyer d’aliments, Murat Şanlı, va dir que van accelerar les obres de neteja a les zones de venda de les fàbriques i les zones de producció.

Afirmant que han realitzat les advertències necessàries per a la salut tant del personal com dels ciutadans, Şanlı va dir: "Recentment hem augmentat les precaucions i controls a la nostra zona de producció de fàbrica i als llocs de venda a causa del risc de patir epidèmies. En aquesta fase, no acceptem peticions de visites a la nostra fàbrica. La neteja general es fa de forma rutinària, però especialment les despeses de pa es desinfecten amb màquines especials de vapor. Comencem a utilitzar desinfectants de mà en la salut del nostre personal i ciutadans. També vam col·locar els nostres senyals d’avís en zones obertes. Juntament amb els menjadors, les nostres taules es netegen amb solucions especials. Els nostres pans són extremadament estèrils i saludables, ja que es cuinen a temperatures elevades. El nostre pa, des de la producció fins a l’enviament és lliurat pel nostre personal a totes les nostres unitats amb guants, ossos i fundes de sabates ”.

NETEJA DETALLADA EN CENTRES DE VIDA FAMILIAR EN DISTRITS

Els treballs de neteja es realitzen mitjançant productes desinfectants d’ampli espectre no només als centres sinó també a les unitats del municipi metropolità.

Es neteja detalladament les sales d’esports, aules, lavabos, cuina i zones d’ús comú dels centres de vida familiar, especialment a la Direcció d’operacions regionals Polatlı ASKİ.

Els equips del Departament de Protecció i Control del Medi Ambient, els departaments d’Afers de Salut i BELPLAS han reforçat els estudis de desinfecció realitzats en cooperació amb la Cambra Mèdica d’Ankara.

Els equips de Metropolitan Municipality també duen a terme treballs de desinfecció a escoles, centres comercials, mesquites, centres de partits polítics i edificis no governamentals a Ankara, amb 60 vehicles i 205 efectius.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar