Xina reinicia els projectes ferroviaris aturats per Brots

va reprendre els projectes ferroviaris que havia aturat a causa de l'epidèmia xinesa
va reprendre els projectes ferroviaris que havia aturat a causa de l'epidèmia xinesa

En una conferència de premsa de China State Railway Group Co., Ltd. a Beijing, es va anunciar que els 108 projectes ferroviaris de la Xina previstos i en construcció a tot el país començaven ràpidament.


Segons la notícia publicada per la ràdio xinesa internacional per correu electrònic, segons la informació proporcionada pels ferrocarrils estatals xinesos, a partir del 15 de març, el 93% dels principals projectes ferroviaris van tornar a començar a funcionar.

2020 mil persones van començar a treballar en la fase de disseny i producció dels projectes que haurien de posar-se en servei abans de finalitzar el 450.

Dos dels vuit projectes que encara no s’han estudiat es troben a Hubei, el centre on va començar l’epidèmia de coronavirus i els altres sis es troben a les regions del nord i nord-oest del país, on prevalen condicions meteorològiques desfavorables.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar