El sistema de climatització estarà tancat en autobusos EGO, metro i ANKARAY

Els autobusos ego, el sistema d’aire condicionat es tancaran al metro i a Ankara
Els autobusos ego, el sistema d’aire condicionat es tancaran al metro i a Ankara

L’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, adverteix freqüentment els ciutadans a través de comptes de mitjans socials en l’àmbit de la lluita contra l’epidèmia de coronavirus. En cridar l’atenció sobre l’augment del nombre de passatgers majors de 65 anys que utilitzen transport públic recentment, l’alcalde Yavaş va demanar “Quedar-se a casa fins que passin aquests dies difícils”. L’Alcalde Yavaş va dir que es va dirigir tant a joves com a grans, "Protegir la societat comença per protegir-nos". La Direcció General d'EGO va advertir els ciutadans que utilitzessin el transport públic per protegir les seves distàncies socials, mentre que la línia de telefèric estava temporalment tancada.


L’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavas, va demanar als residents d’Ankara que “quedin a casa” per prendre precaucions contra les epidèmies i l’amenaça de coronavirus (Covid-19) i evitar que el virus es propagui.

Dirigint-se a tots els ciutadans a través dels seus comptes de xarxes socials, l’alcalde Yavaş va declarar que han observat un augment del nombre de ciutadans majors de 65 anys que han utilitzat el transport públic recentment. Si us plau, romanu a casa fins que passin aquests dies difícils, aviseu els vostres grans. Protegir la societat comença per protegir-nos ”.

NOVES MESURES SOBRE

Utilitzant les xarxes socials de manera eficaç per sensibilitzar i sensibilitzar els ciutadans contra el coronavirus a la capital, el president Yavas va assenyalar que entre el 16 i el 20 de març, una mitjana de 65 mil 55 ciutadans de 739 anys i més utilitzen el transport públic.

En repetir les advertències dels ciutadans del grup de risc que no es vegin afectats negativament pel virus, l’alcalde Yavaş va demanar suport dels joves per avisar els seus majors contra l’epidèmia. L’alcalde Yavaş també va dir: “Anem, tenim cura dels nostres majors” i va dir els missatges següents:

"El transport gratuït per als nostres estimats joves, ciutadans de 65 anys o més en transport públic està determinat pel Reglament sobre targetes de viatge gratuïtes o descomptades elaborat pel Ministeri de Treball Familiar i Serveis Socials, que està autoritzat segons l'article 4736 de la Llei núm. 1. Si estimeu els vostres grans, ens assegurem que passin aquest procés a casa, per tal de mantenir la salut de vosaltres i de la vostra família segura, especialment la seva salut, dins de l’àmbit de les mesures de coronavirus. "

L’alcalde metropolità d’Ankara, Mansur Yavaş, que ha posat en pràctica noves mesures, va emetre una circular per a més de 4 treballadors, oficials i personal de l’empresa que treballen al Municipi Metropolità, tret de permís administratiu, per passar a la feina el dilluns 23 de març.

NO S’utilitzarà TELEFERİK

Remarcant que continuarà prenent mesures per prioritzar la salut pública, l'alcalde Yavaş va afirmar que la línia de telefèric que es troba al districte de Yenimahalle no servirà contra el risc de coronavirus.

L’alcalde Yavaş va anunciar als seus comptes de les xarxes socials: “Hem tancat temporalment la nostra línia de telefèric a causa de la disminució del nombre de passatgers al dia i el fet que les cabines no són adequades per mantenir la distància social. Perquè es pugui interrompre el transport, han començat a servir els nostres dos autobusos fins a mitges ”.

La Direcció General d'EGO també va afegir-ne una de nova a les seves advertències sobre els ciutadans que utilitzen vehicles de transport públic i va demanar la protecció de la distància social. Municipi metropolità; També va anunciar que el sistema de climatització es tancarà a tots els edificis de serveis, especialment autobusos EGO, metro i ANKARAY.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar