Recepció de passatgers permanents impedits en transport públic a Gaziantep

A Gaziantep, s'evita la recepció de passatgers de peu.
A Gaziantep, s'evita la recepció de passatgers de peu.

Dins l’àmbit de la lluita contra el virus Corona (COVID-19), que es desenvolupa conjuntament pel municipi metropolità de Gaziantep i el departament de policia provincial de Gaziantep, per tal de garantir que els ciutadans compleixin les normes d’aïllament social, s’evita la recepció de passatgers de peu en vehicles de transport públic.


República Popular de la Xina a la regió i es transforma en una epidèmia mundial va començar tan aviat cobert sota la influència de l'món precaucions virus de la corona i les mesures s'incrementen a Turquia passa a treballar intensament per tal d'eliminar la possibilitat de la propagació de la infecció. En aquest context, en virtut de la circular emesa per la Presidència, el departament de transport de l’ajuntament metropolità, el departament de policia provincial de Gaziantep va cooperar per evitar que els passatgers estiguessin en vehicles que proporcionessin serveis de transport públic als ciutadans de la ciutat.

Donant suport a les inspeccions realitzades sota la coordinació de la Direcció Provincial de Seguretat amb l’equip de 60 municipis metropolitans, pretén que els ciutadans tinguin un viatge més tranquil mentre redueixi el risc d’infecció.

D'altra banda, el concepte de distància social, que sovint és expressat pel món mèdic, és vital perquè el brot es transmet fàcilment per partícules carregades de virus emeses a partir d'una tos humana infectada.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar