Calcula la distància social des de la IMM fins als vehicles de transport públic

Adhesius socials a distància des d’IBB fins a vehicles de transport públic
Adhesius socials a distància des d’IBB fins a vehicles de transport públic

Municipi Metropolità d’Istanbul; El sistema ferroviari va fixar els adhesius i fullets que va preparar per mantenir una distància segura en autobusos i autobusos als vehicles de transport públic.


S’estan augmentant mesures a causa del brot de coronavirus, que afecta el nostre país i el món. Després de reduir el 50 per cent de la capacitat de transport de passatgers indicada a la llicència del vehicle en tots els vehicles de transport públic, també es van establir estàndards de distància social als seients del vehicle.

“Protegiu la vostra distància social” per a metro i tramvia i vehicles de metro a tot Istanbul. Es van penjar pancartes informatives amb els adhesius "Deixa aquest seient buit". Les pancartes i els adhesius es posaran als autobusos IETT, OTOBÜS AŞ i ÖHO tan aviat com sigui possible.

Amb els adhesius enganxats als seients que haurien de deixar-se buits, també es segueix una regla d’un metre als vehicles de transport públic. L’arranjament també s’anuncia al públic mitjançant anuncis a l’automòbil.

Gràcies a la caiguda de passatgers de fins a un 70% en els autobusos i metro, es va observar que els ciutadans viatgen de manera intermitent al vehicle i s’asseuen atenent els adhesius.

D’altra banda, la Direcció General de l’IETT augmentarà el nombre de viatges durant les hores punta, impedint la intensitat parcial que experimenta la sortida d’autobús i el retorn a casa. Als autobusos de l’IETT, la producció de la cabina del conductor s’ha completat en gran mesura per tal d’evitar el contacte de conductors i passatgers.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar