Ministeri d'Interior per comprar 15 auditors auxiliars

ministeri d’interior
ministeri d’interior

El personal serà contractat a la plantilla de 15 auditors adjunts del Ministeri de l’Interior, que estan vacants a la classe de serveis d’administració general de l’organització central del ministeri de l’Interior, entre el 06-08 de maig de 2020 a Ankara.

CONDICIONS PER PARTICIPAR EN L’EXAMEN ORAL


1 - Complir les condicions que es recullen a l'apartat A) de l'article 657 de la Llei de funcionaris públics núm. 48,

2 - Haver completat una de les facultats de dret, informació política, economia, administració d'empreses, economia i ciències administratives que imparteixen almenys quatre anys de formació universitària, o una de les institucions educatives nacionals i internacionals, l'equivalència que sigui acceptada per les autoritats competents,

3 - Que no tingui més de trenta-cinc anys des del primer dia de gener de l'any en què es realitza l'examen d'accés (oral) (els nascuts a partir del 01/01/1985),

4 - Havent rebut almenys 2018 punts KPSS de ÖSYM en el tipus de puntuació “Examen de selecció de personal públic KPSSP2019” 23-70, 90 sol·licitants amb la puntuació més alta (90 candidats amb la mateixa puntuació que el candidat) rebuda).

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar