Ministeri de l'Interior per contractar 15 controladors en pràctiques

ministeri d’interior
ministeri d’interior

Es contractarà personal als 15 Controladors de Formació que estan vacants a la classe de Serveis d’Administració General de l’organització central del Ministeri d’Interior, entre les dates del 12 al 14 de maig de 2020 a Ankara.

CONDICIONS PER PARTICIPAR EN L’EXAMEN ORAL


1 - Per complir les condicions enumerades a l’apartat A) de l’article 657 de la Llei núm. 48 dels funcionaris,

2 - Després d’haver completat una de les facultats de dret, informació política, economia, administració d’empreses, economia i ciències administratives, que ofereix almenys quatre anys de formació universitària, o una de les institucions educatives acceptades pel Consell d’Educació Superior,

3 - No tenir més de trenta-cinc anys des del primer dia de gener de l'any en què es realitza l'examen d'accés (oral) (nascut a partir del 01/01/1985),

4 - Entre els 2018 millors candidats amb la puntuació del “examen de selecció de personal públic KPSSP2019” celebrat per ÖSYM el curs 9-70 (90 candidats amb la mateixa puntuació que el 90è candidat). .

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar