Ministeri de l’Interior per contractar 15 auxiliars experts

ministeri d’interior
ministeri d’interior

El personal serà contractat als 15 auxiliars d’assumptes interns que estan vacants a la classe de serveis d’administració general de l’organització central del ministeri de l’Interior, entre el 03-05 de juny del 2020 a Ankara.

CONDICIONS PER PARTICIPAR EN L’EXAMEN ORAL


1 - Complir les condicions que es recullen a l'apartat A) de l'article 657 de la Llei de funcionaris públics núm. 48,

2 - Haver completat una de les facultats de dret, informació política, economia, administració d’empreses, economia i ciències administratives que imparteixen almenys quatre anys de formació universitària o una de les institucions educatives nacionals i internacionals, l’equivalència que sigui acceptada pel Consell d’Educació Superior,

3 - No tenir més de trenta-cinc anys des del primer dia de gener de l'any en què es realitza l'examen d'accés (oral) (els nascuts a partir del 01/01/1985),

4 - Haver rebut almenys 2018 o més puntuacions KPSS de ÖSYM el 2019 - 32 amb la puntuació de “Examen de selecció de personal públic KPSSP70”, per ser entre 60 candidats amb la puntuació més alta (60 candidats amb la mateixa puntuació que el XNUMXè candidat) rebuda).

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar