La primera licitació es va fer per Kanal Istanbul

primera licitació del canal Istanbul
primera licitació del canal Istanbul

5 empreses van presentar ofertes per a la licitació de projectes de reconstrucció (reconstrucció) dels històrics ponts d'Odabaşı i Dursunköy dins de l'àmbit del projecte Canal Istanbul.


La licitació es va celebrar a la 1a Direcció Regional de Carreteres de Kagithane per a la reconstrucció (reconstrucció) de la històrica Odabaşı de Başakşehir i dels històrics ponts de Dursunköy a Arnavutköy, que seran implementats pel Ministeri de Transports i Infraestructures, en l'àmbit del projecte del Canal Istanbul. Les ofertes van ser rebudes per sobre tancat.

En la licitació en què van participar 5 empreses, la proposta d’Artuklu Architecture va ser nul·la, Mukarnas Architecture va oferir 500 mil lires, Hasan Fehmi Şahin 550 mil lires, Safir Geotècnica 507 mil lires, Altıparmak Architecture 408 mil lires.

S’ELIMINARAN LES PONES

En l'especificació tècnica especial preparada per a la licitació, l'objectiu del treball va ser explicat com "Preparació de projectes basats en el principi de desmuntatge i transport de les seccions sòlides, completant les seccions que falten per tal de garantir que els històrics Odabaşı de Başakşehir i els ponts Dursunköy d'Arnavutköy siguin protegits i transferits a les properes generacions.

Segons les especificacions, les excavacions de recerca es faran al voltant del pont i es determinaran segons els punts d’inici i final. La signatura que va rebre la licitació; Emprendrà les obres de desmuntatge del pont, traslladant els elements estructurals, reconstruint i completant els trams que falten.

Investigarà ubicacions alternatives i determinarà la ubicació dels ponts per traslladar el pont a una ubicació propera a la seva ubicació original. La durada del treball es va determinar com a 350 dies.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar