Què és Coronavirus i com es transmet?

què és coronavirus
què és coronavirus

El Coronavirus (Coronavirus) es va veure per primera vegada en 29 persones que treballaven en un mercat de venda de marisc i animals vius a Wuhan, Xina, el 2019 de desembre de 4, moltes persones que visitaven aquest mercat els mateixos dies van ser hospitalitzades amb les mateixes queixes. Com a resultat d'examinar les mostres preses dels pacients, es va revelar que el virus causant de la malaltia s'entenia que era de la família de virus SARS i MERS. El 7 de gener, l'Organització Mundial de la Salut va anunciar el nom de la nova epidèmia com a "Nou Coronavirus 2019 (2019-nCoV)". Aleshores el virus va rebre el nom de Kovid-19 (Covid-19).

QUÈ ÉS CORONAVIRUS?


Els coronavirus són una gran família de virus que poden infectar humans i es poden detectar en algunes espècies animals (gat, camell, ratpenat). Els coronavirus que circulen entre els animals poden canviar amb el pas del temps i obtenir la capacitat d’infectar els humans, començant així a veure fenòmens humans. Tot i això, aquests virus representen una amenaça per als humans després que hagin adquirit la capacitat de transmetre de persona a persona. Kovid-19 és un virus que ha sorgit als visitants de la ciutat de Wuhan i que ha guanyat la capacitat de transmetre de persona a persona.

COM VAN CORONAVIRUS?

Es creu que el nou coronavirus, com altres coronavirus, es transmet per secrecions respiratòries. Les gotes de secreció respiratòria que contenen tos, esternuts, rialles i virus que es propaguen a l’entorn durant la parla, entren en contacte amb les mucoses de les persones sanes i les emprenyen. Es requereix un contacte proper (més d'un metre) perquè la malaltia es transmeti de persona a persona d'aquesta manera. Tot i que les troballes com el desenvolupament de malalties en persones que no han estat mai al mercat animal i que han estat malaltes com a resultat del contacte amb els pacients, encara no se sap fins al punt de vista de la infecció del 1-nCoV. El factor més important que determina com avançarà l’epidèmia és la facilitat de transmissió del virus de persona a persona i quina èxit cal prendre les mesures necessàries. A la llum de la informació actual, es pot dir que el 2019-nCoV no està contaminat amb els aliments (carn, llet, ous, etc.).


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar