El ministre Turhan posa fi a TÜVASAŞ "No s'especialitzarà"

ministre per posar l’últim punt sobre les toves turanes
ministre per posar l’últim punt sobre les toves turanes

Ferrocarrils de l'Estat de la República de Turquia, a causa de la companyia es va fusionar amb altres dos TÜRASAŞ en l'últim últim punt ministre TÜVASAŞ Turhan sobre les al·legacions fetes establerts de forma permanent. Amb la visita del president de Transport Turc-Sen M. Nurullah Albayak, el ministre Cahit Turhan va dir: "TÜVASAŞ no es privatitzarà, sinó que creixerà encara més".


Les subsidiàries de l'empresa Ferrocarrils de l'Estat que es va establir Turquia carro Indústria (TÜVASAŞ), Turquia Locomotora indústria de l'motor (TÜLOMSAŞ) i Turquia tren de màquines de la indústria (TÜDEMSAŞ) amb la unió de Turquia Rail Utilitats de el Sistema Industry Corporation (TÜRASAŞ) de calor.

Després d'aquesta fusió, es van fer desenes de comentaris, com ara "Es vendrà a algú molt aviat" i "Es privatitzarà TÜRASAŞ".

en l'especulació recentment va fer el president de Turquia Kamu-Sen Önder Kahveci i President de Turquia Transport-Sen m.nurullah Albayrak, Transport i Infraestructures va intercanviar punts de vista Visitant el Sr. Cahit Turhan.

A la reunió on es va parlar principalment del Projecte Nacional de Tren TÜVASAŞ, el ministre Turhan va dir: "No tenim un pla per a la privatització de TÜVASAŞ, treballem per reforçar-lo més." va dir.

El president turc del Senyor del Transport, M. Nurullah Albayrak, en una declaració després de la reunió; “Com a Türk İletişim-Sen, portem aproximadament dos anys lluitant per la fusió d’aquestes tres filials destacades. Es va manifestar clarament la nostra actitud sobre aquest tema preparant cartells i papers. Ens preocupava que aquestes organitzacions funcionin amb èxit durant anys i que la retirada de les qualificacions de la seu faci que aquestes organitzacions es redueixin, perdessin la seva funcionalitat i disminueixin el seu volum de negoci.

Hem pensat que la reunió d’aquestes institucions, que són de gran importància per a les províncies en què operen, sota un mateix sostre, disminuirà les inversions a realitzar en aquestes províncies, afectarà l’economia, especialment els empleats que guanyen la vida i, per tant, tots els ciutadans que viuen en aquestes províncies i faran que l’atur augmenti.

A més de tot això, vam incloure el tema a l’ordre del dia a TBMM, en consulta amb el diputat de Sivas, Ahmet Özyürek. El diputat també va celebrar un comunicat de premsa sobre la fusió de filials sota un únic paraigua 3-4 vegades sota el paraigua de la Gran Assemblea Nacional de Turquia. També va dur a terme el president de Turquia Kamu-Sen Önder Kahveci Sr. Bey va arribar a Sakarya TÜVASAŞ i editar la descripció de la situació de la premsa a la direcció de la fàbrica per continuar d'aquesta manera.

El nostre sindicat seguirà estretament controlat pel proper procés, i les nostres institucions es milloraran i es lluitaran per augmentar el seu volum de negoci i l'ocupació.

Els polítics poden, per descomptat, prendre algunes decisions. No hi ha dubte que, com a transport turc-sen, seguirem els drets dels empleats dient primer l’estat i la nació!

Posarem el cos sota la pedra, si cal, per tal que els empleats que treballen en aquestes institucions no siguin victimitzats.

En el proper període, convido a les organitzacions no governamentals de Sakarya a reunir-se i reclamar TÜVASAŞ !. En aquest context, vam parlar amb el ministre i vam intercanviar opinions. Ens va prometre que TÜVASAŞ i TÜRASAŞ no es privatitzaran. Per contra, va dir que es desenvoluparia més ”. (Hakan Turhan /Medyab és)


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar